Andrea Kerestešová: Promluvila o zákeřnostech a ubližování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andrea Kerestešová: Promluvila o zákeřnostech a ubližování!

Herečka Andrea Kerestešová
Herečka Andrea Kerestešová (Foto Aha! - David Kundrát, Pavel Hoffman)

Konečně! Televize Prima vyndala ze skříně skoro rok a půl natočený pořad Překvápko, který se do této chvíle nedostal do vysílání! Řada na něj přišla až teď, v adventní čas roku 2014. Diváci se můžou těšit na slavné osobnosti, které budou v převlecích překvapovat obyčejné lidi. Pořadem provedou Andrea Kerestešová (30) a Martin Dejdar (49).

Kerestešová podle našich informací kývla na nabídku až po několikadenním přemýšlení. Ujišťovala se totiž, že tahle skrytá kamera nikomu neublíží. „Humor úplně miluji a je mi jedno, jestli je to se skrytou kamerou, nebo bez ní. Je mi jedno, jakým způsobem je to dělané, jen se držím jedné zásady – aby se přes ten humor neubližovalo lidem,“ prohlásila Andrea, kterou proslavil seriál Vyprávěj.

„Pokud jsou zachována základní pravidla, že tedy nikomu neublížíte nebo že mu nepoškodíte sebevědomí tak, aby ten člověk pak z toho měl trauma, tak je to v pořádku. Ale když třeba třináctileté holčičce povíte, že má křivé nohy, tak jí ublížíte a ona s tímhle pocitem bude celý život žít… Takže si jenom prostě musíme dávat pozor přitom humoru,“ objasnila herečka, o co jí před kývnutím na nabídku moderovat pořad Překvápko šlo.

Které hvězdy uvidíme?

Hned v prvním díle budou v převlecích nachytávat lidi Veronika Žilková (53), Václav Vydra (58) či Luděk Sobota (71). V dalších např. uvidíme Kateřinu Brožovou (46) jako svůdnou zmrzlinářku nebo Dianu Kobzanovou (32) jako zaměstnankyni myčky aut. Tvůrci pořadu podle našich informací stále v době natáčení také o účast Karla Gotta (75), který měl ztvárnit elektrikáře, co přijde do restaurace vyměňovat zásuvku. Zpěvák ale nakonec nabídku odmítl.



Autor:  lbp

Přečtěte si
msml20
6. 12. 2014 • 18:01

Náhodou seriál Vyprávěj je o moc lepší než Ordinace ve fialové zahradě a další nebetyčné krávoviny. Je to dobrá herečka a navíc moc hezká.

ivoadler
6. 12. 2014 • 10:30

No, když hraje ve Vyprávěj, tak její nároky na roli nejsou nijak vysoké.

beladona
6. 12. 2014 • 09:03

eisenbieger jsi tady zase s rozepnutým poklopcem přehoď na link s pornem, ať už konečně ejakuluješ, jsi starej a budíš tady jen hnus

eisenbieger
6. 12. 2014 • 05:42

kdyz neukazes pitschku jako kdybys nebyla ...holka najdi si naky "hochglanz" platek a ven s ni ...oko se chce taky najist

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.