Slovenská SuperStar Peter Cmorik: Ženit se nebudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slovenská SuperStar Peter Cmorik: Ženit se nebudu!

„Hrůzu mi nahánějí hloupé ženy,“ přiznal deníku Aha! slovenský dívčí idol Peter Cmorik.
„Hrůzu mi nahánějí hloupé ženy,“ přiznal deníku Aha! slovenský dívčí idol Peter Cmorik. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA - Slovenská SuperStar Peter Cmorik (26) přijel do Čech představit své nové album Nádherný deň, které se na Slovensku těší velké oblibě. Přestože podle svých slov prožívá harmonický devítiměsíční vztah se svojí přítelkyní, do chomoutu se mu příliš nechce.

„Zatím je mi dobře jako svobodnému a v nejbližší době to nehodlám měnit,“ prohlásil rozhodně miláček Slováků a především Slovenek.

Peter Cmorik nám ještě prozradil, že na ženě obdivuje, když je příjemná a férová. Nejvíce se mu líbí slovanské typy a naopak hrůzu mu nahánějí hloupé ženy. Ta jeho ho zaujala svojí zajímavou sportovní vášní. „Přítelkyně je druhá ve světovém žebříčku ve střelbě na asfaltové holuby. I když je výtečná střelkyně, případného konfliktu se nebojím, dobře totiž utíkám, tak snad by mě netrefila,“ smál se zpěvák, jehož okruh fanynek se stále rozrůstá.

Na jednu však stále nemůže zapomenout. „Na mém koncertě stála v davu asi sedmdesátiletá paní, která znala nazpaměť všechny moje písničky,“ vyprávěl nadšeně bývalý učitel základní umělecké školy, který ženy na hudbu zásadně neloví. „Ještě žádné své přítelkyni jsem nesložil píseň, protože to, že jsem hudebník, není ve vztahu přece důležité,“ dodal deníku Aha! se smíchem Peter, který je prý velkým fanouškem našeho zpěváka Dana Bárty a skupiny Lucie.

5.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.