Dana Morávková tajně pochovala maminku: Pohřeb bez jména! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková tajně pochovala maminku: Pohřeb bez jména!

Morávková s manželem.
Morávková s manželem. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan)

Nejen manžel Petr Malásek (50) a syn Péťa (16) byli oporou Daně Morávkové (43). Když herečka dávala poslední sbohem milované mamince Miloslavě Morávkové, přišla i Michaela Kuklová (46), která k ní měla velmi blízko.

Poslední rozloučení se svou maminkou herečka tajila. Jméno zesnulé dokonce ani nebylo ve vyvěšeném seznamu před krematoriem, takže o pohřbu věděli jen její nejbližší. Mezi nimi i rodinná přítelkyně Míša Kuklová.

„Tuším, že to bylo koncem osmdesátých let, když jsme s Danou hrály obě v německé pohádce Princezna Husopaska. Od té doby začalo naše kamarádství a vlastně i velké rodinné přátelství,“ svěřila Aha! herečka, která Daninu maminku považovala za svou druhou mámu.

„Byla úžasná, znaly jsme se velmi dobře,“ říkala dojatě Míša, které se při včerejším rozloučení s paní Miloslavou ve Velké obřadní síni pražského Krematoria Strašnice kutálely po tváři slzy jako hrachy. „Byla to opravdu bezvadná žena,“ dodala o inženýrce ekonomie, která si jako důchodkyně přivydělává hraním v komparsech.



Přečtěte si
janapi
15. 11. 2014 • 10:37

Myslíš si-jak jsi vtipný! Pokud by jsi měl lístek do divadla...jel z větší vzdálenosti a pak se dozvěděl-že se nehraje, protože představitelka role má smutek v rodině....to by jsi křičel na celou ulici (kdo ti proplatí zbytečný čas, cestovné.....) Takže zavři klávesnici a jdi si smočit hlavu pod žlab!

ararat
15. 11. 2014 • 10:30

mrdounberlusconi nechtěl bys místo psaní tady svých nesmylsů navštívit lékaře na hlavu,myslím si,že by ti to velmi prospělo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.