Bendová zkazila natáčení seriálu! Vymluvila se zase na bzučící masařku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bendová zkazila natáčení seriálu! Vymluvila se zase na bzučící masařku?

Alice Bendová při natáčení seriálu Svatby v Benátkách
Alice Bendová při natáčení seriálu Svatby v Benátkách (FTV Prima)

Vzpomínáte si na díl primáckého seriálu Svatby v Benátkách, v nichž za Lolou (Alice Bendová) přijde pan Tancoš vyřešit s ní svou svatbu? Podívejte se na video, co Alice při natáčení této scény zkazila.

Když se v salónu objeví Tancoš, Lola neví, kde jí hlava stojí, protože shání zámečníka, který by vysvobodil ze zamčeného bytu Olgu (Petra Hřebíčková). Lola volá zámečnickou firmu. Omylem řekla místo „Dobrý den“ „Dobrý večer“.  Když Alici na chybu upozorní skriptka, Alice se začne štábu i hercům omlouvat.

„Často se s Petrou Hřebíčkovou, ale i s jinými kolegy, smějeme jako blázni. Většinou se odbourám, když se buď já sama, nebo někdo jiný přeřekne. Stačí mi málo. Vzpomínám si, že mě jednou pobavilo, když zrovna při ostré klapce přiletěla masařka a bzučela mi u ucha, což se v tom tichu strašně rozléhalo. Nemůžu si pomoct a v takových chvílích se začnu smát jako blázen. A pak dostanu od režiséra občas vynadáno. Ale ve scéně s telefonem jsem se nesmála, byla jsem naštvaná, že jsem ji zkazila,“ líčila Alice Bendová.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
monza
24. 10. 2014 • 10:31

Přiblblé články hlupáků v hnoji "Aha" o hov-ně! Co si také pořád vymýšlet,co darebáci?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.