Vlasta Peterková alias Blanche z Počátků: Přehrabovala chlapy vidlemi, dnes je sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vlasta Peterková alias Blanche z Počátků: Přehrabovala chlapy vidlemi, dnes je sama...

Vlasta Peterková (nahoře) psy miluje stejně jako její kolegyně Zdena Herfortová
Vlasta Peterková (nahoře) psy miluje stejně jako její kolegyně Zdena Herfortová (Foto: TV Nova)

Rodina pro ni byla vždy na prvním místě. Bohužel, i když Vlasta Peterková (68) v době svého mládí mohla přehrabovat muže vidlemi, zůstala dnes sama. Zbyl jí jen syn Ondřej (40), který ovšem ne a ne udělat z herečky babičku. Místo vnoučátek se tak Peterková stará o dva pejsky...

„Jasně, že bych si moc přála, aby syn měl šťastnou rodinu, ale on se do ženění moc nehrne,“ řekla deníku Aha! Peterková s tím, že se naopak vrhl do podnikání. „Ondra právě nyní vlastní pejska, kterého nemůže mít v bytě, takže ho šoupnul mně,“ směje se Blanche z nováckého seriálu Doktoři z Počátků.

Sama má čtyřnohého společníka, o kterého se stará. „Jsem velmi ráda za tuhle roli, natáčení mě strašně baví, ale teď mi to psi trochu komplikují. Na place musím kolikrát být v pět šest ráno, takže musím vstávat opravdu brzy, abych je vyvenčila. A pak jsou dlouho sami doma...,“ posteskla si Peterková.

Našla novou rodinu
Vlasta je v seriálu velmi spokojená. „Role Blanche mi pronikla do života. Beru všechny ze seriálu jako svou novou rodinu. Já to tak prostě mám,“ přiznává herečka.
„Trávím na natáčení hodně času. Jsem spokojená, protože se Zdeňkem Žákem se báječně hraje,“ dodává Peterková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.