Žhavá Simona z ULICE: Skončí v posteli s invalidním bratrem Hložánka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žhavá Simona z ULICE: Skončí v posteli s invalidním bratrem Hložánka?

Simona už nutně potřebuje chlapa! Padne její volba na druhého Hložánka?
Simona už nutně potřebuje chlapa! Padne její volba na druhého Hložánka? (TV Nova)

Kadeřnici Simoně nevyšel vztah se ženatým Antonínem Hložánkem, dobrosrdečná Simona však netruchlí a po neočekávané výhře slaví s holkami z kadeřnictví v hospodě u Henryho.

Na oslavě se shodou náhod ocitne i Tondův invalidní bratr Rudolf. Najde v něm Simona nového ctitele? A jak jejich divoký večírek dopadne? To budete koukat!

To Jarda a major Kadlec měli po včerejšku našlápnuto ke zlepšení vztahů. Včera ale Jarda viděl majora Kadlece v objetí neznámé krásky a tak teď stojí před velkým dilema. Má o tom, co viděl, říct matce, na které vidí, že je do něj zamilovaná jako malá holka? Nebo má zavřít oči a nechat majora, aby Miriam tahal za nos?

Autor:  ph

Přečtěte si
selmalita
8. 10. 2014 • 17:48

Hlavně ať skončí to nemožné a nelogické pouštění nějaké hudby "bez ladu a skladu".To se opravdu nedá vydržet.Dnes už o tom tady někdo psal.My se na Ulici díváme jen kvůli uvolnění a je to určitě lepší než Adamcův MORBIDNÍ SERIÁL Cesty domů.Tam se jen hádají,nadávají si případně neustále někdo umírá atd.Toho je v reálném životě dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.