Nechutné Prostřeno!: Ivan jedl rukama, lízal talíř… Málem došlo na zvracení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutné Prostřeno!: Ivan jedl rukama, lízal talíř… Málem došlo na zvracení!

Ivan hned první večer všechny znechutil.
Ivan hned první večer všechny znechutil. (FTV Prima)

Tento týden se v pořadu Prostřeno! sejde opravdu povedená partička. Soutěžící z Ústeckého kraje dokážou pořádně kritizovat i taktizovat. Největší čáru přes rozpočet udělá všem soutěžící Ivan, který k radosti všech »pokydá« ubrusy svých hostitelů, ve snaze ukázat nový druh stolování.

Týdenní gastronomické zápolení zahájí všeználek Vítek (26). „Baví mě se v jídle šťourat a baví mě ho řešit,“ netají se mladík z Kadaně. Sám kritiku zvládá těžko, ale všem ostatním to dá svými nenechavými dotazy pořádně »sežrat«.

Hned první den se také v nejhorším možném světle ukáže světoběžník Ivan. Chce své spolustolovníky seznámit s »přírodním« stylem stravování exotických národů a v závěru se do svíčkové pustí rukama, omáčka mu teče všude po rukou, dámy padají do mdlob. Na konci nekompromisně chytne talíř a omáčku důkladně vylíže.

Video se připravuje ...

V úterý vaří Jitka (24). Je však nervózní a místo chvály se jí dostane zdrcující kritiky. Má co dělat, aby nezačala natahovat… Středeční vaření také příliš nenadchne. Studentka Veronika (24) představí svoje kuřecí menu, které tolik nezaujme, ale během hodnocení se stačí pořádně ztrapnit samozvaný expert na jídlo Vítek.

Video se připravuje ...

Následující večer konečně patří cestovateli Ivanovi. Bohužel jeho exotická kuchyně moc nechutná . Veronika dokonce říká, že dát si víc omáčky, tak její obsah žaludku skončí zpátky na talíři. „Tak jsem naházel perly sviním a sklouzl jsem se po nich sám. Hosté hrozný, burani, ale hrozně chytrý,“ řekne vrchní vylízávač v Prostřena na adresu ostatních. Pátek začne tím, že soutěžící Vojtěch (21) nacpe živého králíčka do hrnce.

Jak tohle může dopadnout? Sledujte Prostřeno! na Primě!



Autor:  mpa

Přečtěte si
abvydavatelstvi
17. 2. 2014 • 19:27

Me to připadá že si televize vůbec nevazi diváků .... a dělají si z lidi vyloženě srandu .....!!!

abvydavatelstvi
17. 2. 2014 • 19:25

Na tuhle traparnu se někdo divá ??? ..... Dekuji Bohu že už třicet let nebydlim v ČR ..... jak politici s kmotrama okradali národ... a do toho TV dávali co nejubozejsi pořady aby odvedli pozornost od zlodějů politiků kteří tiše rozkradali sát...

xeva
17. 2. 2014 • 14:25

Zoufaly cin zoufalych tvurcu"zabavy". Tupce nalakat do tv, slibit vyhru, aby se zvysila sledovanost nabadat pritomne k prasarnam a verit , ze to prilaka divaky. Nechat na toto koukat deti, verim, ze se z dalsiho stolovani zblaznim. Vy uz primo skutecne nevite, co je zabava a co ubohost. Predhanet se s Novou, koho nalakat na ty vase ubohosti, to by vam slo. O hodnotny program uz ani nezakopnete, viz vyvoleni apod.

zadnice
17. 2. 2014 • 10:54

Prima je prostě NEDOSTIŽNĚ UBOHÁ!!! Samá reklama, americké blbosti - no prostě HNUS!!! Primu prostě nesleduji už delší čas, zahlédnu náhodou kousek při přepínání na jiný program!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.