Okamurova (41) partnerka Monika (22): Proč s Tomiem nežije a jak ho klofla přes Facebook | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Okamurova (41) partnerka Monika (22): Proč s Tomiem nežije a jak ho klofla přes Facebook

Monika Talašová a Tomio Okamura
Monika Talašová a Tomio Okamura (Aha! - Petr Novotný)

Veřejnost ji jednoduše šoupla to kolonky nesoucí název ZLATOKOPKY. A ruku na srdce, tak trochu si za to může sama. Půvabná Monika Talašová (22) sbalila o 19 let staršího Tomia Okamura přes Facebook a těžko věřit tomu, že by to byla náhoda. Prostě nahodila udičku a »kapřík«Tomio se na návnadu chytil.

Monika přiznala, že první krok k seznámení udělala ona. Prostě si podnikatele a politika našla na Facebooku a poslala mu obdivnou zprávu. „Napsala jsem mu, že se mi líbí jeho aktivity, že ho v nich podporuji, že mi připadá jako zajímavá osoba.“ A čekala. Odezva přišla brzy, což vzhledem k modelkovských fotkám, které si Tomio na sociální síti mohl prohlédnout, dalo čekat. Přišlo pozvání na večeři. Okamura dal Monice na výběr ze tří restaurací a nakonec skončili v té, kde menu pro jednoho stojí 2300 Kč. Při žvýkání francouzského jídla prý politik studentku okouzlil.

„Čekala jsem, že bude menší a že se mi líbit až tolik nebude. Nicméně má exotické rysy, je vysoký, a když jsem ho viděla osobně, bylo jasno,“ řekla Blesku Monika, která vše líčí jako pohádkovou lásku na první pohled. Také tvrdí, že ji vůbec nezajímalo, že je bohatý (kdo by to také přiznal?), protože je sama z dobře situované rodiny.

Proč spolu nebydlí?

Monika údajně u Tomia nebydlí, ale je s ním většinu dnů v týdnu. Když však přijde zkouškové období, zmizí do svého bytečku, kde pilně šprtá. V té době se s Tomiem údajně moc nestýkají. Mimochodem, Monika nezapomněla zdůraznit, že pronájem bytu jí neplatí Okamura, ale rodiče. Tomio jí prý vůbec žádné peníze nadává, protože jen tak ona může zůstat svobodná. Když už jsme u těch rodičů Moniky. Pavel Talaš, který kandiduje do Senátu za Tomio Okamuru, je otce Moniky. Prý jde o náhodu…



Autor:  ph

Přečtěte si
viks
3. 12. 2013 • 20:35

Nikdy mi nepřišlo, že je Pitomio takový sexy krasavec...No prostě nejsem čestná, nezáludná a velice "inteligentní" modelka

anezat
3. 12. 2013 • 13:21

colombina
3. 12. 2013 • 10:57

brrrrr tohle (ten šikmookej skřet) by na mě nesáhlo ani metrovou tyčí, je odpornej

mandat
3. 12. 2013 • 10:55

Nebydli u nej,ale pouziva jeho kreditku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.