Posílá Gott manželku »na popravu«? Tohle bude Ivanka těžce vydýchávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Posílá Gott manželku »na popravu«? Tohle bude Ivanka těžce vydýchávat!

Ivana se stane terčem Krausova humoru vůbec poprvé. Gott bude v tu dobu zpívat v Německu.
Ivana se stane terčem Krausova humoru vůbec poprvé. Gott bude v tu dobu zpívat v Německu. (´Foto Aha! – Roman Souček)

Je to tady! Už zítra večer předají ve Státní opeře v Praze České slavíky pro rok 2013! Moderátor galavečera Jan Kraus (60) si podle informací deníku Aha! brousí zuby na Ivanu Gottovou (37). Ta zastoupí svého muže a převezme za něj případné ocenění.

Karel Gott (74) včera odjel na pokračující turné po německy mluvících zemích, a na Slavíky tak nemůže přijít. „Přemýšlel jsem, kdo by za mě případně zaskočil, kdybych byl oceněný. A dospěl jsem k názoru, že to bude má žena,“ řekl Aha! Gott.

A právě na Ivanu se těší moderátor Jan Kraus. „Chtěl by s ní, pokud skutečně půjde Karlovi pro některou z cen, sehrát scénku. Ona o tom ví a bojí se toho. Má z Krause obrovský strach. On je neřízená střela. A Ivana tohle nemá ráda. Nejraději by řekla připravený proslov a šla z pódia pryč,“ prozradil zdroj ze zákulisí. „Tak tohle vám nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit, protože to je věc pana Krause, co si do scénáře připravil,“ okomentoval informace deníku Aha! šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

Jak moc si Gottová a Kraus (mimochodem hvězdy televize Prima) budou scénku pro přímý přenos vysílaný Novou nacvičovat, zatím není jasné. Ukáží to příští hodiny...

Proč se Gottovi bojí Krausova humoru?

Karel Gott ještě nikdy nebyl hostem Show Jana Krause. Má z něj totiž obavy. „Já se na něj rád dívám, baví mě, jak to dělá. Ale pokaždé, když jeho show končí, tak si říkám: Ještě, že jsem tam neseděl já,“ svěřil se Gott Aha!. A stejně je na tom jeho manželka. Jenže ta si zítra drsný Krausův humor nejspíš vyzkouší na vlastní kůži. „A já zatím budu zpívat v Stuttgartu a pak jí zatelefonuji a zjistím, jak jsem dopadl,“ smál se potutelně Gott.



Autor:  lbp

Přečtěte si
mandat
26. 11. 2013 • 13:52

Svata pravda.

street
23. 11. 2013 • 17:03

mandat - pravda... Gottova je k sobe totalne nesoudna, ze je schopna vseho...

street
23. 11. 2013 • 17:00

anezat - presne tak...

street
23. 11. 2013 • 16:58

Presne tak... Problem techto sebestrednych, narcistickych lidi je v tom, ze se nevidi a ani se nechteji videt ocima - jak je vnimají ostatni lide. Machackova-Gottova je tak do sebe chorobne zahledena a zamilovana, ze u ni je to nejdriv Ja, Ja, Ja a jenom Ja - az pote nekdo jiny... pritom sama nic kloudneho neumi, jenom se vsude programove cpe ... Je nekriticka az na pudu ... U ni to plati dvojnasob: "Ševče, drž se svého kopyta." I to by bylo v jejim pripade o hubu - protoze ani v zdravotnictvi nikdy nic nedelala, tudiz taky nic poradne neumi...

mandat
23. 11. 2013 • 16:08

Vsadim se, ze Gottova se tam prihlasi a bude chtit vse moderovat. Ta je schopna vseho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.