Golda Bartošové zachránila život: To ona ji dostala do nemocnice! Přemluví ji i k léčení závislosti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Golda Bartošové zachránila život: To ona ji dostala do nemocnice! Přemluví ji i k léčení závislosti?

Golda má na Ivetu dobrý vliv
Golda má na Ivetu dobrý vliv (koláž Ahaonline.cz)

Po pěti letech se Iveta Bartošová (47) zase políbila se svou bývalou hospodyní a chůvou svého syna Artura (16). Radost z opětovného shledání ale netrvala dlouho. Zpěvačka totiž začala před jejíma očima zničehonic kolabovat. Naštěstí ji Golda Dvořáková (59) přemluvila, aby s Josefem Rychtářem (55) odjela do nemocnice. Ivetě totiž prasknul vřed na dvanácterníku!

Velkou měrou se na tom, že Iveta nakonec odjela do nemocnice, podílel i její syn Artur. Ten mámu přijel po dlouhých týdnech v neděli také navštívit. Golda, Artur a Pepa tak Ivetě zachránili život. V nemocnici totiž zazněl verdikt: Ohrožení života! Operace nevyhnutelná!

Co předcházelo Ivetině kolapsu? „Volal mi pan Rychtář a tak jsem se v neděli vydala za Ivetou do Uhříněvsi. Vřele mě přivítala a bylo to moc milé. Stále je to moje kočička,“ svěřila se Golda deníku Aha! Její radost byla dvojnásobná, protože ve stejnou dobu navštívil mámu i Artur, kterého Golda miluje a považuje za svého syna.


„Iveta už na tom byla mnohem lépe, než když jsem ji viděla na videu, kde působila zmateně. To bylo děsné,“ pokračuje Golda. Obě si prý povídaly, bývalá hospodyně se snažila, aby zpěvačka pochopila, že se musí jít dobrovolně léčit… Když v tom Iveta pocítila ukrutné bolesti břicha. Do nemocnice se jí ale prý nechtělo.

Že ji tam Rychtář odveze, souhlasila, až když se do přemlouvání pustila i Golda. „Poslušně souhlasila, pan Rychtář ji naložil do auta a upalovali,“ svěřuje Golda a dodává: „Snad bude moje kočička po operaci v pořádku.“




Přečtěte si
ornel
23. 7. 2013 • 14:42

co to meleš?Ivetka je zdravá a není závislá.To má z tepla

ornel
23. 7. 2013 • 14:41

ještě ta pixla žije,nebo už její tělo vypovědělo poslušnosti?Bylo by to pro ní vysvobození

eisenbieger
23. 7. 2013 • 11:06

uz si dneska mrrdala , na vedlejhsim portale si psala ze ti svedi pysky ....nebo ze by byly spoceny

eisenbieger
23. 7. 2013 • 11:04

aaa dalsi pitschus co pise rozumy

eisenbieger
23. 7. 2013 • 11:03

tohjle je nejhvetsi vymyslena bachorka...vzdyt ta prinzezna nema ani zdravotni kartu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.