Jak přežít manželství s Tomem Cruisem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jak přežít manželství s Tomem Cruisem

Šťastná rodinka v restauraci v Římě.
Šťastná rodinka v restauraci v Římě. (: Reuters)

LOS ANGELES – Hollywoodský pár Tom Cruise (44) a Katie Holmes (27) si užívá poslední chvíle svobody ve velkém stylu. O víkendu se pro ně rozezní svatební zvony v kapli italského hradu z 15. století Odescalchi. Ještě předtím ale uspořádali obvyklou rozlučku se svobodou, která se konala ve velkém stylu v nóbl římské restauraci Nino´s.

Svatební tipy pro Katie Holmes

Mezi pozvanými hosty byli např. komik Jim Carrey s přítelkyní Jenny McCarthy, Jennifer Lopez či Brooke Shields. Nejvíce ale zářili šťastní snoubenci, kteří přijeli i se svou dcerkou Suri (7 měsíců).

Ačkoliv se ještě ani nevzali, média už pomalu začínají spekulovat o jejich rozvodu. Ano, Britney Spears a Kevin Federline, Reese Whiterspoon a Ryan Phillippe, Jessica Simpson a Nick Lachey, všichni vypadali navlas stejně šťastně jako Tom s Katie, a všichni nakonec skončili u rozvodového soudu.

Podle uštěpačného zahraničního tisku vlastní sice Katie skoro všechno, co by měla mít správná nevěsta: něco starého (nastávající ženich), něco nového (miminko), něco půjčeného (dogmata scientologické církve, která musela přijmout) a něco modrého (obličeje jejích nepříliš šťastných rodičů), přesto pro ni mají několik dobrých rad, jak manželství uchovat co nejdéle:

  • Každý den aspoň na minutu odlož černé brýle a donuť Toma, aby nezíral do kamer, ale jen a jen na tebe.
  • Neoblékej se za každou cenu jako on. Černé brýle, černé kalhoty, černé košile, budete v tom mít doma zmatek, a když si pak ve spěchu budeš chtít vzít kalhoty, zjistíš, že jsou o několik čísel menší.
  • Obrň se velkou trpělivostí, a kdykoliv manžel plácne nějakou hloupost, věz, že on to tak nemyslel.
  • Ráno si ujasni, jakou má tvůj manžel náladu. Aspoň budeš vědět, jaký výraz nasadit před, všudypřítomnými fotografy, aniž by ses nejprve musela ohlédnout na Toma, a budete vypadat jako dokonale sehraný pár.

18.11.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.