Mladík nadával ministrovi: Kalousek mu nafackoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Mladík nadával ministrovi: Kalousek mu nafackoval

Kalousek s mladíkem nejdříve zatřásl, pak mu nafackoval.
Kalousek s mladíkem nejdříve zatřásl, pak mu nafackoval. (ČTK)

Pro ránu nejde daleko! Ministr financí Miroslav Kalousek (50, TOP 09) se včera na Malostranském náměstí v Praze přímo před zraky turistů popral! Nafackoval tu mladíkovi, který ho urážel.

Podle mluvčího ministerstva financí Ondřeje Jakoba mířil Kalousek ze Sněmovny na jednání vlády, když na něj začal pokřikovat asi dvacetiletý mladík. Prý je ministr zloděj a bude viset.

„Velice hrubě se do něj a do jeho rodiny navážel,“ potvrdil Jakob. Podle informací Aha! vystoupil Kalousek z vládní limuzíny, kterou se na jednání vlády přepravoval, a šel směrem k mladíkovi. Nejdříve ho napomenul, pak s ním zatřásl. Když neustával v nadávkách, Kalouska to tak dopálilo, že mu uštědřil pár facek.

„Byl ve věku mého syna a začal pokřikovat: Kalousku, ty ku*vo jedna zlodějská! Tak jsem mu dal čtyři facky, myslím, že padly na úrodnou půdu. Odmítám, že bych se porval,“ řekl včera Kalousek. Mladíka chování ministra, za jehož rychlý výpad by se nemuseli stydět ani akční hrdinové, zřejmě překvapilo a raději zmizel.

„Vláda konstatovala, že pan ministr rozhodně neaspiruje na titul pedagog roku,“ komentoval potyčku premiér Petr Nečas (ODS). Incident nevyšetřovala ani policie.

Víte, koho Kalousek napadl? Pište na aha@ahaonline.cz



Přečtěte si
fizi
23. 9. 2011 • 21:17

pro pravdu se lidé nejvíc zlobí,že?

aznom
22. 9. 2011 • 21:19

A kdopak by si ho v tý partě ubožáků asi tak podal ty "tečko". Kde tam narazíš na chlapa?To by jsi tam musela vlítnou ty a umlátit je vagínou,ale tu máš na kšeft!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.