Válkovou převálcovala Etzlerova milenka Pavlovčinová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válkovou převálcovala Etzlerova milenka Pavlovčinová

V hotelu SoudEtzler a Pavlovčinová v době, kdy spolu udržovali poměr.
V hotelu SoudEtzler a Pavlovčinová v době, kdy spolu udržovali poměr. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

A je rozhodnuto. Po dlouhém a těžkém boji o roli krásné Esmeraldy v připravovaném muzikálu Quasimodo zvítězily Markéta Procházková (25) a Radka Pavlovčinová (22), která se do podvědomí veřejnosti dostala především díky románku s ženatým hercem Miroslavem Etzlerem (46).

Už je jasné, kdo ztvární hlavní ženskou roli v nově připravovaném muzikálu Quasimodo. V krásnou Esmeraldu se budou pravidelně proměňovat Markéta Procházková a Radka Pavlovčinová. Ve hře byla i Česká Miss 2010 Jitka Válková, ta ale nakonec z užšího kola castingů nepostoupila.

„Byla to moje první muzikálová zkušenost a jsem za ní nesmírně vděčná. Sama cítím, že můj projev ještě není stoprocentní a uvažuji o tom, že bych si zaplatila lekce herectví,“ prohlásila Válková, které porota nabídla alespoň cenu útěchy – účast na zkouškách muzikálu. Jitka třeba mezi tou dobou něco pochytí a v příštím muzikálu už nějakou tu roli dostane.

To Pavlovčinová se ze svého triumfu raduje o sto šest. „Jsem plná emocí, nesmírně šťastná a poctěná zároveň. Je to velká zodpovědnost, tak doufám, že nezklamu. Těším se na celý herecký tým, nejvíc na Csongora Kassaie, je to můj velký oblíbenec,“ řekla Pavlovčinová a mnozí už začali spekulovat, zda bude charismatický Kassai, jehož proslavila role ve filmu Musíme si pomáhat nebo v pohádce Čert ví proč, po Miroslavu Etzlerovi jejím dalším milencem...



Muzikál o lásce, zradě, žárlivosti i nenávisti bude mít premiéru v Divadle Hybernia v magické datum 11.11.2011 a mimo Radky Pavlovčinové či Markéty Procházkové se na jevišti objeví i Jiří Korn, Ondřej Ruml, Tomáš Trapl, David Kraus, Roman Vojtek, Csongor Kassai, Marian Vojtko, Zdenka Trvalcová a mnozí další. Součástí efektních muzikálových choreografií bude i performance akrobatického dua Dae Men.



Přečtěte si
hejhej
26. 4. 2011 • 18:14

Pavlovčinová - a krásná Esmeralda ? To je snad vtip ?Nebo šla na tu roli přes postel - té to problémy jistě nedělají.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.