Perný víkend Ivety Bartošové: Ve stejném oblečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Perný víkend Ivety Bartošové: Ve stejném oblečení!

veta přichází na poslední generálku před večerním přenosem.
veta přichází na poslední generálku před večerním přenosem. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Stal se zázrak! Zpěvačka Iveta Bartošová (45), která je v poslední době známá nespolehlivostí, splnila slovo a dorazila na obě generální zkoušky na nedělní vystoupení v přímém přenosu Česko Slovenské SuperStar.

A to zákulisní zprávy hovořily o tom, že se ještě v pátek na Nově uzavíraly sázky na to, zda se zpěvačka ukáže, nebo ne. Iveta však přípravu ani v nejmenším nepodcenila a na sobotní i nedělní generálku přišla odpočatá a s úsměvem na rtech. S prvními jarními dny také změnila šatník a některé kousky si oblíbila dokonce natolik, že si je oblékla dva dny po sobě...

Zejména tmavé sluneční brýle, volný top krémové barvy a v neposlední řadě i lehkou blůzku s květinovým vzorem si Bartošová úplně zamilovala, podobně jako světlou kabelu, do které schová vše potřebné.

Nutno říct, že po předchozích přešlapech, a to nejen módních, jí to tentokráte opravdu slušelo a bylo vidět, že se v oblečení cítí dobře. „Už se na večer moc těším, doufám, že se naše číslo bude divákům líbit,“ nechala se při nedělní generálce slyšet Bartošová.

Pro druhé semifinálové kolo pěvecké soutěže, kde zazněly nejznámější české a slovenské hity, si připravila i náročné taneční vystoupení. „Vystoupím s taneční skupinou a zazpívám písničku Víš, lásko. Je to velmi oblíbená píseň a vybrala jsem si ji i z toho důvodu, že chci všem těm mladým začínajícím zpěvákům zazpívat písničku, která mě proslavila,“ dodala zpěvačka.

Proč se Nova bála, že Iveta nepřijde?

Důvodů k tomu měla více... Iveta není v poslední době příliš spolehlivá, ale hlavně – ještě ve čtvrtek Ivetin manažer Richard Dušák tvrdil, že Bartošovou sklátila ledvinová kolika, a navíc je ošklivě nachlazená. „Proto nevíme, budeli moci vystoupit,“ říkal.

Nova si proto Ivetu Bartošovou pojistila ve smlouvě, ve které je údajně klauzule o tom, že pokud zpěvačka na přímý přenos nedorazí, čeká ji mastná, prý až stotisícová pokuta.




Přečtěte si
fiat
18. 4. 2011 • 15:57

Ivetě to slušelo, a na play back se v TV zpívá běžně.Naproti tomu je v soutěži jedna slabá zpěvačka. Kdo to platí?Proč se nikdo neptá,že z těch stovek soutěžících se dostala do finále jedna soutěžící takové úrovně?

winterfreshka
18. 4. 2011 • 15:18

Kávy a vyrazila....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.