Mahulena Bočanová: Otrava alkoholem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Mahulena Bočanová: Otrava alkoholem!

Mahulena dávala všem okolo najevo, že ona je jednička.
Mahulena dávala všem okolo najevo, že ona je jednička. (Mediafax)

Staroměstské náměstí v Praze bylo v noci na úterý malé totálně opilé Mahuleně Bočanové (43). Nemohla chodit! Válela se po autech!

Její přítel Martin Černý (36) měl co dělat, aby ji udržel při vědomí. Podlamovala se jí kolena a jen stěží dokázala udělat krok, aniž by nezavrávorala. To byl panečku Valentýn! Místo romantiky tři promile v krvi a zřejmě i otrava alkoholem!

Bočanová si chtěla užít svátek zamilovaných. Není mnoho večerů, které by trávila bez dcery Márinky (8). V pondělí si tedy dopřála zaslouženou zábavu, která vygradovala v totální opilost a agresivitu.

Alkoholem posilněná Mahulena vtrhla na »nováckou« párty hudební stanice MTV, kde začala vyhrožovat doslova každému, kdo se kolem ní mihl. „Zájem fotografů jí vadil natolik, že její nový přítel Martin Černý napadl slovenského fotografa a držel ho pod krkem,“ řekl Aha! svědek incidentu s tím, že nezůstalo jen u toho. Při obraně partnerky Černý vytáhl nůž, kterým slovenskému fotografovi hrozil, ať Bočanovou nechá být.

Ani pak se Mahulena nešetřila a alkohol do sebe lila i na mejdanu. O to smutnější na ni byl pohled při cestě domů. Z baru do jejího bytu na Staroměstském náměstí ji dělilo sotva pár set metrů. Ani ty však nedokázala ujít, aniž by ji milenec nepodpíral svalnatými pažemi.

„Bylo to utrpení. On ji nemohl utáhnout a co chvíli zastavovali, byla jako z gumy. Válela se po kapotách aut, opírala se o popelnice, nedokázala udržet balanc,“ popisuje její noční přesun domů fotograf, který byl moderátorce v patách.

Když Mahulena s partnerem konečně dorazili k bytu, nastal další problém. Moderátorka nebyla schopná zůstat stát, aniž by ji někdo podpíral. A tak se milenci jen těžce dobývali do činžáku.

Sama Mahulena včera nezvedala telefon, aby nám prozradila, jaký důvod měla k tak bujaré pijatyce!

Přečtěte si
nola
16. 2. 2011 • 21:11

"novináři" dokázali nafouknout blbinu.Jedna paní se na mejdanu opila, tak ať. Jen dost dobře nechápu Mahulenu s tím jejím stejně debilním pořadem. Jednou tam někoho stopovali po hospodách...takže alespoň si to užila na vlastní kůži .

nepokoj
16. 2. 2011 • 17:25

že se na ni Mráz vykašlal. Jen by mě zajímalo, když je tak vzorná matka, jak tu někdo napsal, kdo se pak druhý den staral o dceru. Opilá ženská je prostě hnus.

majk.a
16. 2. 2011 • 14:49

no a co, jako by se autoři článku nikdy neopili, jenom je nehoní a nefotí spolupracovníci

vochomurka
16. 2. 2011 • 14:27

vraj 3 promile a otrava alkoholom, to ste jej ten alkohol merali? či čo?

margarethka
16. 2. 2011 • 14:03

má na to nárok jednou za uherák. I vzorné matky se můžou opít

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.