Trapas! Brodská a Rajská vyrazily na akci v tom samém! Slušelo to ale jen jedné z nich... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Trapas! Brodská a Rajská vyrazily na akci v tom samém! Slušelo to ale jen jedné z nich...

Tereza Brodská a Beata Rajská sáhly do šatníku pro stejné věci. Zleva na fotce: Tereza Brodská, Barbara Nesvadbová, Beata Rajská, Ivana Gottová, Jitka Čvančarová a Marie Retková.
Tereza Brodská a Beata Rajská sáhly do šatníku pro stejné věci. Zleva na fotce: Tereza Brodská, Barbara Nesvadbová, Beata Rajská, Ivana Gottová, Jitka Čvančarová a Marie Retková. (David Kundrát)

Herečka Tereza Brodská (42) a módní návrhářka Beata Rajská (46) zřejmě nemohly uvěřit svým očím, když se sešly na křtu kalendáře dvanácti známých osobností z dílny Roberta Vana. Obě měly okolo krku stejný šál. I zde však platilo okřídlené: Když dva dělají totéž... Jedné z nich by módní policie ihned nasadila pouta.

..

Na křtu kalendáře dvanácti známých osobností, jehož výtěžek půjde na nadaci DebRA (pomáhá lidem žijících s vzácnou vrozenou vadou kůže), se sešlo mnoho známých osobností a módních návrhářek, které fotografované celebrity oděly do luxusních modelů.

Na akci se potkaly i Tereza Brodská a Beata Rajská. A obě shodně pro tuto příležitost vytáhly k černému outfitu luxusní šál Burberry, jehož cena se pohybuje okolo deseti tisíc korun. Zatímco se ale Rajská rozhodla šálu okolo svého krkuzajímavě ovinout, známá herečka ji jen zavázala na uzel a přidala si tak na věku alespoň o pět let.

Na křtu nechyběla ani Jitka Čvančarová, která zatančila spolu se svým tanečním partnerem Lukášem Hojdanem nebo Ivana Gottová, jíž doprovodil sám Český Slavík Karel Gott.

Více o křtu si přečtěte v dnešním deníku Aha! nebo od 12 hodin na Ahaonline.cz.

ČTĚTE TAKÉ:

Kdo oblékal celebrity? Návrhářka Rajská přivezla dvacet rób...

Čvančarová ukázala zadek!

Tereza Brodská: V nemocnici bojuje o život i druhá máma!

Svatba tenisových boháčů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové: Trapas nad trapas! (aneb 5+1 průšvih)...

Nedožité devadesátiny Vlastimila Brodského (†81) - Zpověď jeho první manželky: Proč jsem ho vyhodila z domu

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.