Fotbalista David Beckham - Kupoval si prostitutky!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fotbalista David Beckham - Kupoval si prostitutky!?

Fotografie
Fotografie (internal)

Skandální obvinění! Americká prostitutka Irma Niciová (26) tvrdí, že se vyspala s fotbalistou Davidem Beckhamem (35). A ne jednou. A ne sama.

Niciová, která patřila do eskortní služby slavné Kristin Davisové, jež údajně disponuje největší černou knihou na světě s 10 000 jmen sportovců, politiků a umělců, vystoupila se svým nařčením v rozhovoru pro americký magazín In Touch.

V září 2007 si ji prý i s kamarádkou Beckham hned pětkrát zavolal na sex v hotelích v New Yorku a Londýně. Slavný fotbalista, který je už 11 let ženatý s bývalou zpěvačkou Spice Girls Victorií a má s ní tři syny, údajně za jednu noc zaplatil 170 tisíc korun.

Angličan rozhovor označil za totální lež a hodlá se s magazínem soudit. Dívku prý v životě neviděl. „Bohužel žijeme ve světě, kde si časopisy mohou tisknout lži a mít s nimi úspěch,“ běsnil.

Pravda, v historkách Niciové je spousta nesrovnalostí. Jedna za všechny: dívka líčí: „Když mi otevřel své apartmá, měl vlasy ještě mokré ze sprchy.“ Jenže David měl v inkriminované době několikamilimetrový sestřih. Navíc uvedla i špatné jméno hotelu...

Beckham si proto najal ty nejlepší právníky, aby jeho jméno očistili.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.