Ivetě Bartošové zhořklo Heja, heja: Tým snů se rozpadá! Už přišla i o manažera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivetě Bartošové zhořklo Heja, heja: Tým snů se rozpadá! Už přišla i o manažera!

Iveta Bartošová mění spolupracovníky.
Iveta Bartošová mění spolupracovníky. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Martin Pekárek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) během kariéry vystřídala tolik manažerů, že by se všichni najednou nevešli snad ani na plochu ruzyňského letiště. „Okradli mě,“ znělo nejčastější Ivetino vysvětlení, proč se jich postupně zbavovala. Její poslední manažer Evžen Mirošovský už je ale také minulostí. Důvod? Nejsou peníze! Tolik vychvalovaný tým, kterým se zpěvačka obklopila po odvržení manžela Jiřího Pomeje (45) a manažera Pavla Páska, se tak začal rozpadat dřív, než bys řekl Heja, heja!

Mirošovský, který dlouhá léta zastupuje Hanu Zagorovou a spolupracuje i s Lenkou Filipovou či Marií Rottrovou, u Ivety vydržel jen pár dnů. „Iveta si uvědomila, že musí nejdřív řešit svoje finanční problémy, a v této chvíli si proto jednoduše nemůže dovolit vydávat tolik peněz za manažerský servis. Musí se zkrátka ohánět sama,“ vysvětluje zdroj z okolí Bartošové.

„S Ivetou už nespolupracuji. Potřebuji dělat s někým, kdo je spolehlivý. Vrcholem všeho bylo, když na páteční natáčení kulinářské show Čápi s mákem přijela s mnohahodinovým zpožděním. Tak se nedá seriózně pracovat,“ tvrdí ale Mirošovský.

Novým manažerem Bartošové je jakýsi Milan Charouz ze západních Čech (shoda příjmení se známým podnikatelem Charouzem je náhodná). Kamarád Ivetina nového dvorního skladatele Jarka Šimka vlastní firmu s dodávkami a dosud má jedinou zkušenost s manažerováním regionální zpěvačky Evy Melicharové.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.