Martin Chodúr na Slovensku: Jeden trapas za druhým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Martin Chodúr na Slovensku: Jeden trapas za druhým!

Fotografie
Fotografie (internal)

Martin Chodúr je bezpochyby skvělý zpěvák. Na slovenském hudebním festivalu v Popradě však více než zpěvem na sebe upozornil řadou trapasů, které si tam uřízl.

..

Všechno začalo už v momentě, kdy nechali jeho lidé po prvních dvou písničkách podele serveru čas.sk nekompromisně vykázat všechny fotografy z pod pódia. To nedělá ani Madonna, hvězda popradského festivalu kapela Scooter nebo Karel Gott, kteří nechávají fotografy pracovat na jejich snímcích minimálně o písničku déle.

Trapné chvilky si ovšem Chodúr prožil i později. Ačkoliv s sebou měl svoji novou přítelkyni Ivonu, choval se k ní, jakoby k sobě nepatřili. Jak zachytil server slovenský server, jakmile byl v okolí deseti metrů nějaký z fotoreportérů, od nové lásky odskočil jako když do holubů střelí a dělal, že se neznají. Když si ale myslel, že se nikdo nedívá, začal opět Ivonu zasypávat polibky. Přitom o jejich vztahu se ví už dávno.

A aby toho nebylo málo, nepoučitelný zpěvák se dal do křížku s policí. Podle čas.sk při vstupu na festival, tentokrát v roli diváka, se nepohodl u vstupu se slovenskými muži zákona. Mladý zpěvák si údajně nevyřídil akreditace a spoléhal na to, že ho na festival pustí jen tak na jméno. To se ale spletl, organizátoři se opít rohlíkem nenechali a dožadovali se vstupenky nebo akreditace. Na pobyt na Slovensku bude první Česko – Slovenská SuperStar asi vzpomínat ještě dlouho.

ČTĚTE TAKÉ:

Martin Chodúr - Skromný kluk? Omyl! Milovník luxusního oblečení!

Chystá se další řada Česko-Slovenské SuperStar!

Gott »neuznává« SuperStar Chodúra

VIDEO Chodúr staví kariéru na hitu ze Superstar?!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.