Uplakaná Agáta Hanychová: Jsem těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Uplakaná Agáta Hanychová: Jsem těhotná!

Je Agáta opravdu »v tom«, nebo zase lhala?
Je Agáta opravdu »v tom«, nebo zase lhala? (reprofoto stream.cz, ara)

Průšvihářka Agáta Hanychová (24) si vzala zase jednou větší sousto než zvládne a ještě u toho na sebe práskla, že je těhotná. Nebo opět lhala?

Ve svém pořadu v internetové televizi Stream »Dostaň Agátu« modelka stanula před jedním z nejtěžších úkolů – skočit z mostu bungee jumping. Na pomoc si vzala i svého kamaráda Pavla Novotného, který měl skočit takzvanou houpačku s ní. Jenže čím blíž se Agáta na most dostávala, tím víc slábla její odvaha. „Tohle ne, to neskočím,“ kroutila nakonec hlavou při pohledu přes most.

Zaměstnanec společnosti, která se tuto adrenalinovou zábavu provozuje, však nebrala toto Agátiné rozhodnutí vážně a soukala ji do popruhů jakoby se nechumelilo. Když však modelka už upoutaná do »sedáku« koukala do papírů, kde podepisuje souhlas se skokem a s riziky s ním spojené, vyhrkla: „Jsem těhotná, já jsem těhotná,“ a nakonec připojila i slzy, o nichž všichni říkají, že rozhodně nebyly jen výsledkem Agátiného hereckého nadání. Zřejmě šlo jen o jednu z výmluv, aby Agáta nemusela skočit, ale jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.

S přítelem Honzou Brabcem jí to zatím klape skvěle a navíc už nějaký ten pátek mluví o tom, že se brzo vezmou a založí rodinu. Nikdo by se proto zřejmě nedivil, kdyby byla Hanychová opravdu »v tom«. Že si možná modelka nedělala úplně legraci nasvědčuje i to, že ačkoliv v pořadu lákala Pavla před skokem na cigaretu, nakonec si ji sama nezapálila.

Podle očekávání modelka nakonec svůj strach nepřemohla a z mostu se vrhnul jen syn populárního baviče Petra Novotného. Nad jejím těhotenstvím však visí otazník. Myslela to vážně, nebo si zase lhala jako letos v lednu, když v tisku rozhlašovala, že má rakovinu i když celá rakovina bylo vlastně jen rutinní preventivní vyšetření?

Agáta sice protestovala, ale nikdo ji nebral vážně a dál ji soukali do popruhů.

Když došlo na podepisování papírů, informovala všechno o tom, že je těhotná, nikdo však neví, jestli se jen vymlouvala nebo to myslela vážně.

Dokonce došlo na slzy. Prý pravé.

Skočit tak musel za Agátu Pavel Novotný.

ČTĚTE TAKÉ:

»Rakovina« Agáty Hanychové - Její máma Žilková: Bojíme se testů

Agáta Hanychová se sestrou Kordulkou - Hrátky se psem i osahávání ňader!

FOTOREPORTÁŽ Hanychová už neví, co strčit do pusy. Tentokrát to odnesli červi

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.