Sylvester Stallone - Žíly jako špagáty! Mohou za to steroidy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sylvester Stallone - Žíly jako špagáty! Mohou za to steroidy...

V žilnaté ruce herec svírá nejnovější číslo časopisu pro kulturisty.
V žilnaté ruce herec svírá nejnovější číslo časopisu pro kulturisty. (Profimedia.cz)

Hollywoodský herec Sylvester Stallone (64) se jen těžce vyrovnává se stářím. Tráví proto stále více času v posilovně. Pravidelně si kupuje dvacet časopisů o fitness a bojových uměních. Jenže čeho je moc, toho je příliš. Tlusté provazce žil na jeho rukou jsou nejen ošklivé, ale dokonce i životu nebezpečné!

Vystouplé žíly jsou následkem přehnaného cvičení a dietního režimu, který má tělo zbavit tuku. Přetížený organismus pak potřebuje dopumpovat kyslík do žil. Podobně ošklivé ruce má třeba další fanatická návštěvnice posiloven – americká zpěvačka Madonna (52).

Lékařům sice vstávají hrůzou vlasy na hlavě, herec ale na jejich doporučení, aby se tolik nepřetěžoval, nedbá. Jeho bývalá přítelkyně Janice Dickinson ho před dvěma lety přistihla, jak si píchá steroid (anabolikum pro růst svalů). Stallone to sice vehementně popírá, nicméně problémy se zakázanou látkou měl i v roce 2007. Tehdy ho zatkla australská policie, když pašoval nedovolený jintropin – růstový hormon, který redukuje tuk v těle a posiluje sexuální výkonnost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.