Bartošová balí kufry! Manžel Jiří Pomeje upozorňuje: Stěhujeme se jen dočasně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bartošová balí kufry! Manžel Jiří Pomeje upozorňuje: Stěhujeme se jen dočasně...

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – David Kundrát)

Na exekučním příkazu k prodeji domu Ivety Bartošové (44) ještě nestačil zaschnout inkoust, a zpěvačka už balí kufry! I když její manžel Jiří Pomeje (45) tvrdí, že se s manželkou stěhují jen dočasně, zdá se, že dluhy u finančáku a u bývalé kamarádky Petry Pavelkové ji opravdu připraví o střechu nad hlavou…

„O víkendu budeme vyhazovat staré věci. Iveta dost věcí dá na charitu nebo známým. A v pondělí se stěhujeme. Ještě nevíme kam. Je to v jednání s Pavlem Páskem. Uvidíme,“ přiznal nám včera Pomeje. Sama jeho žena komunikuje pouze s těmi médii, která »zapomínají« psát o jejích ostudách a průšvizích.

„Budeme mimo barák, který se bude rekonstruovat, asi dva měsíce. Je to velká rekonstrukce!“ hlásá dál do světa bývalý producent Pomeje. Dál tvrdí, že si jeho skandály opředená žena navýšila o několik milionů hypotéku, aby mohla předělat svůj dům. Udělala to prý v době, kdy nevydělává, a nebýt apanáže od mecenáše Páska, jí vzduch a pije dešťovou vodu.

Lže snad Pomeje? Zpěvačka přece o manželovi sama před časem řekla, že je pohádkář, to samé by odpřísáhl i jeho kamarád a Bartošové producent Pavel Pásek. Nebylo by se tedy co divit, kdyby si teď jen pro novináře našel lacinou výmluvu pro pravý důvod stěhování z důvodu neplacení pohledávek.

Vždyť výpis z katastru nemovitostí hovoří jasně – exekuce již byla nejen nařízena, navíc byl podán exekuční příkaz k prodeji nemovitosti. Proč vůbec manželku po svém návratu k ní před dluhy nevaroval?

„Jirka je ten poslední, kdo by dokázal varovat Ivetu, že by měla dluhy řádně platit. To opravdu zrovna on se svými průšvihy a dluhy nemůže,“ směje se i kamarád Pásek.

Zpěvaččina vila. Opouští ji kvůli exekuci, nebo rekonstrukci?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.