Arabela Jana Nagyová: Nemohla do zahraničí kvůli Petru Nagyovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arabela Jana Nagyová: Nemohla do zahraničí kvůli Petru Nagyovi!

Jana Nagyová už se dnes při vzpomínce na záměnu jmen usmívá.
Jana Nagyová už se dnes při vzpomínce na záměnu jmen usmívá.

Nezapomenutelná Arabela Jana Nagyová (51) se svěřila, že to se svým příjmením nemá lehké. Překazilo jí dokonce dovolenou v Chorvatsku.

„No jistě, Peter Nagy, to je můj dlouholetý jmenovec, vždycky si všichni mysleli, že jsme sourozenci, ale tak to samozřejmě není,“ směje se stále půvabná Jana Nagyová, když vzpomíná na slavného zpěváka. Přestože spolu vždy skvěle vycházeli a byli často v kontaktu, pohádkovou Arabelu ale před lety nechtěně připravil o dovolenou.

„Dřív, za totality, když jste chtěli vycestovat, museli jste na to mít výjezdní doložku. A já jsem chtěla do Chorvatska, tedy tehdy ještě Jugoslávie, a tak jsem si o ni zažádala. Jenže po čase mi přišlo zamítnutí, tak jsem šla na ten příslušný úřad se zeptat proč mi žádost zamítli a paní úřednice mi řekla, že už jsem přece jednu doložku dostala, jenže já jsem o ničem nevěděla,“ vypráví Nagyová.

„Nakonec se to vysvětlilo – shodou okolností si ve stejnou dobu na stejné místo podávala žádost o doložku Peterova tehdejší manželka, která se jmenuje stejně jako já – Jana Nagyová. A jí to prostě schválili dřív než mě,“ směje se už dnes celému příběhu bývalá herečka.

Dnes filmová Arabela žije v Neměcku a cestování si užívá dosyta.

Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.