Přiznání Terezy Maxové: Chtěla jsem být komunistkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Přiznání Terezy Maxové: Chtěla jsem být komunistkou

Tereza Maxová
Tereza Maxová (Aha!)

Nebýt topmodelkou, dost možná by měla dnes žhavé projevy na mítincích KSČM. Modelka Tereza Maxová (38) totiž přiznala, že snila o kariéře komunistky.

„Mé dětské sny se spíš upínaly ke kariéře prodavačky či komunistky na národním výboru,“ odpověděla v rozhovoru pro časopis Týden na otázku, jestli už v dětství chtěla být modelkou.

„Postupně se vyvíjela představa, co chci dělat, až budu velká. Chtěla jsem být třeba i profesionální sportovkyní. Ale po absolvovaní sportovní školy, kde jsem byla spíš do počtu a drželi si mě tam jen díky dobrým známkám, které se odrazily v lepším třídním průměru, jsem se nakonec přihlásila na právnickou fakultu. Na modelky jsem tehdy jen zálibně koukala v televizi, když jsme na „polákách" chytli soutěž Miss World,“ popsala pro týdeník, jak se vyvíjela její cesta na přehlídkový molo.

To její jmenovec zpěvák, svalovec a někdejší lamač dívčích srdcí Martin Maxa (49) pro komunisty zpívá na jejich mítincích. Patří mezi osobnosti, které se zapojily do předvolebních kampaní. A on zvolil právě KSČM. Pro ni zpívá s mladičkou Janou Kociánovou (19).

Kliknutím zvětšete

Martin Maxa

Martin Maxa hraje voličům komunistů

Video Youtube.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.