Marek Eben: Pes musí z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marek Eben: Pes musí z domu!

Manželé se zřejmě musejí zbavit psa, který měl postižené Markétě pomoci!
Manželé se zřejmě musejí zbavit psa, který měl postižené Markétě pomoci!

Marek Eben (51) a Markéta Fišerová (49) – jedno z nejstálejších a nejoblíbenějších hereckých manželství – prochází těžkým obdobím. Manželé se musejí zbavit psa, který měl postižené Markétě pomoci!

Aby si zaneprázdněný herec a moderátor trochu odpočinul od starostí o manželku upoutanou na vozíček, rozhodl se pořídit domů speciálně vycvičeného asistenčního psa. Ten běžně dokáže otevřít dveře, přinést zvonící telefon, věci z ledničky nebo pomůže svého pána obléknout. Jenže...

Ze skvělého oddaného sluhy se vinou špatného přístupu prý stal rozmazlený pohovkový pes, který místo toho, aby pomáhal, znamenal jen přítěž navíc. "Běhali jsme kolem něho a vlastně spíš asistovali my jemu," tvrdí Marek Eben.

Výcvik psa je přitom velmi nákladný, pohybuje se okolo 200 tisíc korun. Markéta Fišerová se tak nyní musí obejít bez pomocníka a pejska čeká zřejmě nákladná převýchova.

(miš)
Foto Aha! - Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.