Další šokující přiznání tenisty Agassiho (39): Nosil jsem paruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další šokující přiznání tenisty Agassiho (39): Nosil jsem paruku!

Takto Agassi vypadal během finále Roland Garros 1990.
Takto Agassi vypadal během finále Roland Garros 1990. (Profimedia.cz)

Co ještě má ten chlap v rukávu?! Tenisový šampion Andre Agassi (39) už přiznal, že bral tajně drogy, a teď vyrukoval s dalším závažným přiznáním: bujná hříva, která z něj na startu kariéry udělala miláčka dívek a žen po celém světě a módní vzor pro mladé, byla – FALEŠNÁ!

„Nosil jsem tupé. Ano, paruku. Moje vlasy mi vypadávaly po hrstech a nic lepšího mě tehdy nenapadlo,“ přiznává Agassi ve své autobiografi cké knize »Open«.

Svůj mindrák z plešatění líčí obsáhle a poutavě. „Roland Garros 1990, jsem ve finále. Poprvé na grandslamu. Jenže se schyluje k strašnému fiasku. Večer před zápasem se mi ve sprše rozpadlo v rukách mé tupé! Asi jsem použil špatný kondicionér, nevím. Panika! Ihned jsem volal bratra, ať přijde do mého apartmá. Prohlédl si to a povídá: ‚To zvládnem...‘ Před zápasem mi pak ty cáry přidělal na hlavu dvaceti sponkami a říká: Nesmíš se moc hýbat...,“ vypráví Agassi. Žádný div, že zápas pak Ekvádorci Andrési Gomézovi ve čtyřech setech odevzdal... „Při každém kroku, při každém nadechnutí jsem myslel jen na tu ostudu, co mě čeká, až mi ta paruka spadne na zem a miliony lidí po celém světě brečí smíchy.“

Takhle bojoval až do roku 1994. Až pak ho manželka Brooke Shieldsová přesvědčila: „Tak si tu hlavu ohol a máš to!“ Nejdřív o tom nechtěl ani slyšet. „Cítil bych se jako nahý,“ namítal prý. „Jednoho rána prostě ale Brooke vstala a řekla: Tak jdem na to! Oholíme to. Trvalo to přesně jedenáct minut. Stál jsem před zrcadlem a hleděl na nějakého cizího chlapa. Usmál jsem se, přejel dlaní po hlavě. Ahoj. Rád tě poznávám... Hned v lednu 1995 jsem vyhrál Australian Open. První titul pro nového, plešatého Agassiho s šátkem na hlavě, bradkou a náušnicí...“

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.