Jak Sámer osahává zadečky!... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak Sámer osahává zadečky!...

Sámer si Pavlínu k sobě pořádně tisknul.
Sámer si Pavlínu k sobě pořádně tisknul. (ara )

11:35 – „My spolu nic nemáme!“ tvrdí Sámer Issa (24) a houslistka Pavlína Dubná. Přitom spolu natočili tak žhavý videoklip, že by se možná měl vysílat až po desáté hodině.

Videoklip k songu No More je o dvou mladých lidech, kteří se vášnivě milují a všechno jim klape. Ale ve vztahu jim pořád něco chybí a na konec se rozejdou. Natáčel se v několika zemích a Sámer v něm dokonce ukazuje i svůj zadek.

Na konci klipu se totiž se svou dívkou miluje. A ejhle – Pavlína Dubná, která k novince složila italskou část textu a také houslovou hudbu, se Sámerem před časem skutečně chodila. „Je pravda, že jsme se při tom natáčení museli líbat doopravdy,“ usmívala se potutelně Pavla na křtu společné hudební novinky se Sámerem.

A co na to Sámer? „Když jsme točili tu postelovou scénu, tak jsem musel myslet na mrtvá štěňátka. Naše těla se o sebe třela... a to nešlo prostě vydržet,“ líčí.

I přesto dvojice tvrdí, že není pár. Jenže tomu se těžko věří – už jen proto, jak se k sobě měli na zmíněném křtu. Sámerovy ruce se co chvíli ocitaly na pozadí Pavlíny...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.