Opilecká párty Lea Machaly - Zničený obličej a zlomené ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opilecká párty Lea Machaly - Zničený obličej a zlomené ruce!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Nejhezčí muž v Česko Slovenské SuperStar Leo Machala (20) krutě dojel na svoje opilecké extempore! Po pijatice na diskotéce totiž nešťastně upadl ze schodů, zlomil si obě ruce a sedřel půlku obličeje!

Nejhezčí muž v Česko Slovenské SuperStar Leo Machala (20) krutě dojel na svoje opilecké extempore! Po pijatice na diskotéce totiž nešťastně upadl ze schodů, zlomil si obě ruce a sedřel půlku obličeje!

„Moc rád pije různé sladké pití, třeba broskvovou vodku. Ten večer si taky trochu dal a při odchodu nešťastně zakopl a sletěl ze schodů. Dva měsíce pak měl ruce v sádře. Zahojilo se mu to, stejně jako obličej, až těsně před castingem,“ svěřil se deníku Aha! Leův kamarád Mirek. Stačilo tak málo a místo největšího fešáka soutěže by Leo dostal nálepku strašidla. Snad se pro příště poučí a po bujarých večírcích se schodům vyhne obloukem a místo toho bude odcházet po nájezdech pro kočárky!

1.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.