Překvapivá německá studie o zmrzlině: Malinovou zbožňují nevěrníci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapivá německá studie o zmrzlině: Malinovou zbožňují nevěrníci

Podle německých vědců prozradí vaše oblíbená zmrzlina vaši povahu.
Podle německých vědců prozradí vaše oblíbená zmrzlina vaši povahu. (: Isifa)

BERLÍN – Je až neuvěřitelné, z čeho všeho se dá poznat osobnost člověka. Němečtí sociologové nyní zkoumali, který druh zmrzliny je u koho oblíbený. A tady jsou výsledky.

Je až neuvěřitelné, z čeho všeho se dá poznat osobnost člověka. Němečtí sociologové nyní zkoumali, který druh zmrzliny je u koho oblíbený. A tady jsou výsledky...

VANILKOVÁ: Jste přizpůsobivý, citlivý člověk. Málokdy ztratíte trpělivost. V lásce je pro vás důležitá něha a shoda obou partnerů.
ČOKOLÁDOVÁ: Smíšek. Kolem sebe šíříte dobrou náladu, chuť do života. Své zájmy ale velmi tvrdě prosazujete. V lásce jste velmi vášniví.
JAHODOVÁ: Jste přemýšlivý, pilný a chytrý člověk. Někdy můžete na okolí působit trošku opatrně, ale rozhodujete se velmi rychle. Milujete mazlení.
CITRONOVÁ: Jste člověk s výrazným smyslem pro spravedlnost. Vždy se domáháte vyrovnání. Umíte se dobře prosadit. Ideálním partnerem je pro vás velmi temperamentní člověk.
OŘÍŠKOVÁ: Patříte mezi lidi, kteří za všech okolností zachovávají chladnou hlavu. Umíte se správně rozhodnout. V lásce milujete romantiku.
BANÁNOVÁ: Jste uctivý, důvěřivý člověk plný radosti ze života. Dokážete vycházet i s nepříjemnými lidmi. V lásce jste velmi vybíravý.
TŘEŠŇOVÁ: Jste velmi zodpovědní. Své pocity nejraději podřizujete rozumu. Jste šarmantní, v sexu ale zdrženliví.
CAPPUCCINOVÁ: Máte plno nápadů, pro které dokážete ostatní nadchnout. V lásce je pro vás důležité duševní souznění obou.
MALINOVÁ: Jste vášnivý typ. Důležitá je pro vás věrnost, ale sami potřebujete volnost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.