Felixi, ona se vdává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Felixi, ona se vdává!

Lékařka Kamila asi zapomněla, že se za dva měsíce vdává a ženatého Felixe Slováčka si opravdu nebere.
Lékařka Kamila asi zapomněla, že se za dva měsíce vdává a ženatého Felixe Slováčka si opravdu nebere.

5:00 – Nedělnímu Aha! se podařilo zjistit, kdo je ona vnadná blondýna, které se tak líbí pozadí saxofonisty Felixe Slováčka (66). Důvěrné a opětované dotyky si nevěrný manžel Dády Patrasové (53) ve čtvrtek v noci v jedné pražské restauraci užíval s lékařkou Kamilou (38)! Ta si ale zadělala na pěkné problémy – za dva měsíce se totiž má podruhé vdávat!

Slováčka jsme s rozvedenou paní Kamilou načapali v důvěrném objetí ve čtvrtek po půlnoci. A protože dvojice rozhodně nepila limonádu, vůbec nedbali na to, jestli jejich důvěrnosti někdo vidí, nebo ne. Felixova ruka šmátralka bez zábran rejdila po zádech Kamily a ta zase v objetí hladila saxofonistovy hýždě. „Dádu jsem nechal doma, nechce, aby se o ní pořád psalo, že na večírcích nasává,“ vysvětlil tehdy Slováček…

Slováčkova milá společnice, jinak matka 12letého syna, si teď pořádně zavařila. Podle důvěryhodných informací se totiž lékařka, zabývající se rekonvalescencí pacientů, má už za dva měsíce vdávat za vyhlášeného ortopeda MUDr. Josefa Zadinu.

Dádě zbyly jen oči pro pláč…

A co na to Felix? „Ona není moje milenka, přivezla mě sem s přítelem, jsme jen kamarádi,“ snaží se hájit sebe i Kamilu. Felixi, jen aby vám to ale Dáda a pan ortoped uvěřili…

DAVID ZÁPAL

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.