Sexbomba Aichmajerová: ukazuje bříško za prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Aichmajerová: ukazuje bříško za prachy!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (30) se opět svlékla! Tentokrát však ne kvůli erotice, jak jsme u Evy zvyklí! Jde o něžné snímky nastávající maminky. Krásná moderátorka je totiž v šestém měsíci těhotenství a místo svých intimních partií se pochlubila zakulaceným bříškem!

PRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (30) se opět svlékla! Tentokrát však ne kvůli erotice, jak jsme u Evy zvyklí! Jde o něžné snímky nastávají-cí maminky. Krásná moderátorka je totiž v šestém měsíci těhotenství a místo svých intimních partií se pochlubila zakulaceným bříškem!

„Jsem na dovolené na chatě s přítelem. Mám se těhotensky a zamilovaně,“ svěřila se deníku Aha! moderátorka. „Říkala jsem si, že jsem v pohodě, ale nedávno běžela reklama, kde si paní čte nějaký prospekt a cukruje velikonočního beránka. Vedle ní je štěňátko, a jak je ta paní zabraná do čtení, pocukruje i to štěně. A já se u toho rozbrečela. To jsem si říkala: »No, a je to tady, to mě čekají hezké věci«,“ popisuje svůj první emoční výbuch kráska v rozhovoru pro server xman.cz, pro nějž snímky exkluzivně nafotila.

Jinak ale tvrdí, že je úplně v klidu. „Musím přiznat, že kromě toho miminka a jeho zdraví je mi všechno úplně jedno. Jsem ohromně zklidněná, nic mě nerozhodí, nic moc neřeším. Užívám si pohodu a klid.“ A kolik nyní stojí nahá Eva Aichmajerová? „To je tajné. Mám to totiž ve smlouvě. Můžu ale prozradit, že je to stálo balík,“ směje se moderátorka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.