Jana Doleželová: pletky s policií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Doleželová: pletky s policií

Jana v obležení dvou policistů.
Jana v obležení dvou policistů.

PRAHA (ny) – Mezi dvěmi strážníky městské policie se o víkendu ocitla bývalá Misska Jana Doleželová (27). Přítel Richard jen nečinně zíral

.

Účastnice loňského tanečního klání StarDance... když hvězdy tančí Jana Doleželová se v neděli ukázala na VIP tribuně na Staroměstském náměstí v Praze, odkud desetibojař Roman Šebrle odstartoval Mezinárodní maraton. Ihned ji tam s Mattonkou v ruce »zajali« dva strážci zákona. Pánové vypadali, jako by si před chvílí pustili film Matrix. „Chtěli se se mnou jen vyfotit,“ vysvětlila svoje zajetí Miss ČR 2004 Doleželová.

To úřadující Česká Miss Iveta Lutovská (25) šla, pokud jde o maraton, hlouběji. Opatřila si sportovní obleček i startovní číslo a vydala se na jednu z připravených tratí. Organizátoři si totiž pro účastníky připravili hned sedm různých možností – rodinný maraton, štafetu, týmový běh nebo i dvoukilometrovou procházku.

Více než čtyřicetikilometrový maraton běžel i pražský primátor Pavel Bém, známý to sportovec. Sportovní víkendovou akci si nenechal ujít eurokomisař Vladimír Špidla ani bývalý moderátor sportovních novin Václav Tittelbach. Tradičně nechyběla olympionička Dana Zátopková. Mimochodem vypadala svižně a celý závod strávila obklopená přáteli.

A kdo letošní maraton vyhrál? Samozřejmě, že opět Keňan. Tentokrát Patrick Ivuty, který s časem 2:07:48 překonal traťový rekord z roku 1998.

11.5.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.