Svůdník Sobota si nedá pokoj: Dovolená se čtyřmi ženami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Svůdník Sobota si nedá pokoj: Dovolená se čtyřmi ženami!

Luděk Sobota
Luděk Sobota (archiv Blesku)

Na oslavě 75. narozenin na sebe herec Luděk Sobota prozradil, že je velký sukničkář a náručí mu prošlo hodně slavných krásek. Nyní se svůdník vrátil ze slunné dovolené na Sicílii, kterou trávil se čtyřmi ženami!

Někdo by čekal, že poté, co se herec veřejně označil za sukničkáře a na oslavě 80. narozenin Jiřího Krampola se choval jako utržený ze řetězu, bude sekat latinu. Avšak to by nebyl Sobota, aby se přítomnosti krásných žen vyhýbal. Tentokrát za to ale mohla jeho manželka Adriena (57)!

Společně se svou manželkou se vrátil z dovolené na Sicílii, kterou trávil ještě s dalšími třemi kamarádkami Adrieny. Herec si tak mohl užívat přítomnosti čtyř žen najednou. „Luděk tam byl sám na čtyři ženský a kolikrát žasnul, o čem všem se ženy dokážou bavit,“ řekla týdeníku Sedmička jeho manželka s dovětkem, že jelikož Luděk nesnáší nakupování, jedna z nich se mu vždy musela věnovat.

Dovolenou si manželé užívali plnými doušky, denně pálilo slunce a moře bylo vyhřáté. „Denně jsme měli čerstvé ryby, krevety, saláty a úžasná vína. Ať si dáte jakékoli, nikdy se nemýlíte. Luděk měl svoji oblíbenou grappu a byl spokojený,“ vzpomínala hercova manželka na dovolenou.

 Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.