Hvězda Tváře Patrik Děrgel (29): Co zkoumá na záchodech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Tváře Patrik Děrgel (29): Co zkoumá na záchodech

Patrik Děrgel
Patrik Děrgel (David Malík)

Oholená tvář i celé tělo, silikony, podprsenka a tuna líčidel. Do toho všeho se díky show Tvoje tvář má známý hlas zamiloval Patrik Děrgel (29). „Mně ty proměny v ženy jdou. Tak nějak přirozeně. Já to mám dokonce rád,“ přiznal herec.

Dnes večer se převtělí v první dámu českého šansonu Hanu Hegerovou (86) a střihne si duet s Ondřejem Rumlem (37) coby Waldemarem Matuškou (†76).


Pro Patrika to bude po Marlene Dietrich (†90) už druhá proměna ve zpěvačku. Během příprav herec na sebe prozradil svou tajnou úchylku, kterou v soutěži objevil. „Je to absurdní se pak na sebe koukat. Mám prsa, rty, líčení a pak jdu na záchod a je tam furt ten pindík! To je na tom zajímavý,“ prozradil Děrgel se smíchem.
Jak s legendární českou šansoniérkou zaboduje, uvidíte už dnes večer ve 20.15 na Nově.

Vedlejšák pro Koháka
Zatímco soutěžící mění tváře, samozvaný předseda poroty Jakub Kohák (43) střídá profese. Z porotcovského stolu ve čtvrtek večer na chvíli přesedlal za dýdžejský pult v nově otevřeném pražském Pipi baru.

Děrgel v Muzzikantech: Sexuální scény byly příjemným zpestřením natáčení!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.