Langmajer se změnil v Polívkovou! Opravdu jsou to dvojky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Langmajer se změnil v Polívkovou! Opravdu jsou to dvojky?

Langmajer se proměnil v Polívkovou a Hádek pak zkoušel, co má pod blůzičkou.
Langmajer se proměnil v Polívkovou a Hádek pak zkoušel, co má pod blůzičkou. (Foto: Fenix Film/V. Resler, Herminapress.cz)

Když se Jiří Langmajer změní v Annu Polívkovou, která pak hraje chlapa v ženském těle, a Pavla Tomicová se převleče za vědmu, je téměř jisté, že o zábavu nebude nouze. V nové komedii režiséra Rudolfa Havlíka Po čem muži touží, která přišla do kin, je zkrátka možné všechno!

„To jsou dvojky? Můžu si sáhnout?“ říká Matěj Hádek v roli automechanika a sahá na prsa svému kamarádovi. „Cítíš něco?“ ptá se. „Nic,“ odpovídá Anna Polívková, která hraje chlapa v ženském těle. Právě do ní se totiž proměnil Jiří Langmajer.
Šéf Playboye, typický macho, dostane hned na začátku filmu výpověď. Ten den má na ženy pech – jedna ho nahradí ve funkci, druhá ho nabourá, bývalá manželka chce víc peněz. Snaží se před ní schovat, a tak vběhne do stanu, kde sedí záhadná vědma s havranem (Pavla Tomicová), a vypadne z něj: Chci být ženská! Ani ve snu ho nenapadne, že se tak ráno probudí.

Anna Polívková, která tu hraje jeho ženské tělo s mužem vevnitř, to neměla lehké. Musela předstírat, že je neohrabaný chlap, učit se nasazovat punčocháče a chodit a zvrkávat si nohy v lodičkách. Při natáčení měla kolem dvaceti variant oblečení. Za nejvtipnější outfit štáb nakonec vyhlásil ten, kdy si vykračuje v trenýrkách a lodičkách na vysokých podpatcích po kuchyni…

I když to na první pohled nevypadá, i natáčení bláznivé komedie může být nebezpečné. Oba hlavní hrdinové tak měli kaskadéry. Jiří Langmajer ve chvíli, kdy se točila filmová bouračka. Nehodlal totiž riskovat – před jedenácti lety si při natáčení ošklivě poranil páteř. Za Annu Polívkovou zase kaskadérka padala z kola a lezla po střeše hotelu. O bláznivé situace tu zkrátka není nouze.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.