Ben Affleck: S kočičkou z Playboye divočil! Opuchlého ho musela odvézt manželka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ben Affleck: S kočičkou z Playboye divočil! Opuchlého ho musela odvézt manželka...

Ben Affleck
Ben Affleck (ČTK)

Americký herec Ben Affleck (46) sbalil Shaunu Sexton (22), šťabajznu z Playboye, a začal s ní zase pít! Domluvit mu musela až herečka Jennifer Garner (46), s níž se rozvádí a se kterou už skoro rok a půl nežije. Opuchlého herce s kocovinou naložila ve středu do auta a potřetí ho odvezla zpátky do léčebny.

Léčebnu opustil naposledy loni v březnu. Zdálo se, že démon alkoholu je pro něj tabu a sám Affleck se dušoval, že život bez chlastu zvládá poměrně dobře. „Dokončil jsem protialkoholní léčbu. Něco, s čím jsem se v minulosti potýkal a pravděpodobně budu i nadále,“ sypal si tehdy popel na hlavu dvojnásobný oscarový herec.

„Chci žít svůj život naplno a být tím nejlepším otcem pro svoje děti. Chci, aby věděly, že není ostuda požádat o pomoc, když ji potřebujete. Mám štěstí, že mám kolem sebe lásku, rodinu a přátele včetně Jen, která mě podporovala,“ děkoval blízkým přes Facebook. Jenže v posledních dnech na tahle svoje slova jaksi zapomněl, abstinenci hodil za hlavu a odstartoval několikadenní pařbu. Důkazem jsou i fotky Afflecka, kterému poslíček v pondělí přivezl bednu piv a čtyři lahve s dalším alkoholem.

Pil na žal?
Herci, jenž dlouhodobě bojuje se závislostí na alkoholu, prý nepřidal ani rozchod s producentkou Lindsay Shookus (38), se kterou randil bezmála rok. Šrámy na duši a zlomené srdce se snažil léčit ve společnosti sexbomby Shauny Sexton. A alkoholu. Spousty alkoholu! Zasáhnout musela až Garner, se kterou byli svoji deset let a loni v dubnu se definitivně rozešli. Právě ona ho přemluvila k nástupu na další odvykačku. Po cestě tam se s ním dokonce stavila i do jeho oblíbeného fastfoodu a koupila mu tam svačinu.

Ano léčbě
Pohled na Afflecka byl v tu chvíli skutečně žalostný. Opuchlá tvář, skelný pohled, zarudlé tváře... Evidentně měl za sebou hodně divoký mejdan! „Věděl, že potřebuje pomoc a souhlasil, že půjde na léčení,“ citoval TMZ.com svůj zdroj. „Jen teď neřeší, s kým Ben randí, stará se jen o to, aby byl střízlivý. Samozřejmě ji netěší, že si našel mladičkou modelku z Playboye, ale není překvapená, čekala od něj něco takového,“ dodal další známý hollywoodského páru pro US Weekly.

Dva Oscary, tři děti
Affleck je držitelem dvou zlatých Oscarů. První sošku získal za scénář k filmu Dobrý Will Hunting (1997), druhou za snímek Argo (2012). S Garner vychovává tři děti – dcery Violet (12) a Seraphinu (9) a syna Samuela (6).

On abstinuje, ona se opaluje
Zatímco Afflecka čekala třetí cesta na odvykačku, jeho poslední objev, modelka Shauna Sexton, si užívala bezstarostný den na pláži. Přitom je to prý právě ona, s kým herec, jenž se snaží dlouhodobě zbavit závislosti na alkoholu, proflámoval celý víkend.

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.