Libor Bouček promarnil super kšeft snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libor Bouček promarnil super kšeft snů!

Libor Bouček Českou televizi nepříjemně překvapil.
Libor Bouček Českou televizi nepříjemně překvapil. (David Malík a archiv Blesku)

Jiní se o to perou, Libor Bouček to ale odmítnul. Řeč je o účinkování v taneční soutěži StarDance. Česká televize tak přijde o jednoho z nejzajímavějších hostů!

Měl být tahounem nové řady show. Bohužel, pro Českou televizi, účast odmítl a celému štábu tak pořádně zavařil. „Dali jsme si s ním schůzku, řekli si podmínky, líbilo se mu to, ale kvůli jiným pracovním závazkům si vzal čas na rozmyšlenou. Byli jsme si jistí, že do toho půjde. Ale když došlo na lámání chleba a musel se vyjádřit, řekl, že na jiné stanici chystá jinou show a že by nestíhal. Proto to odmítl,“ sdělil časopisu Sedmička tajný zdroj.

Diváci tak přijdou o skvělou podívanou, kterou by tento sympaťák zaručil. Škoda. Bouček ale není jediný, kdo ČT vypekl. Účinkování odmítli například Veronika Freimanová, Ester Ledecká, Jaromír Jágr, Miroslav Donutil a také Aňa Geislerová, která měla být ve stejné řadě soutěže jako slavný moderátor. Diváci se tak budou muset spokojit s Monikou Bagárovou, Veronikou Arichtevou nebo Jiřím Dvořákem.

 Libor Bouček: Využil jsem poslední noci bez partnerky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.