Varování pro novomanžele aneb České tenistky v záplavě rozvodů: Dvouhry jim nejdou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Varování pro novomanžele aneb České tenistky v záplavě rozvodů: Dvouhry jim nejdou

Michal Hrdlička (29) a Karolína Plíšková (26) si před zraky  nejbližších řekli v Monaku v luxusním prostředí místní radnice ANO.
Michal Hrdlička (29) a Karolína Plíšková (26) si před zraky nejbližších řekli v Monaku v luxusním prostředí místní radnice ANO. (FOTO: Paparazzi)

Když si flamendr Michal Hrdlička (29) našel Karolínu Plíškovou (26), dávali jim rok, maximálně dva. Oni místo toho svou lásku stvrdili tento týden svatbou. Je na místě jim popřát: Všechno nejlepší, ale dávejte si pozor!

Tenistkám, které jsou během kariéry věčně na cestách, totiž vztahy často krachují. Některé se ani ke svatbě zatím neodhodlaly (třeba Šafářová, nebo již zasnoubená Kvitová…), jiné potkaly hořké rozvody. Které jsou nejznámější?

Barbora Strýcová (32) a Jakub Záhlava (38)
Ona tenistka, on tenisový trenér česko-německého původu, vypadalo to dlouho na pěknou souhru. Bára si ho brala ve dvaceti a vydrželi spolu devět let.

Iveta Benešová (35) a Jürgen Melzer (37)
Brali se v září 2012 – oba tenisté – zdálo se, že přesně vědí, do čeho jdou. Jenže on byl tak trochu playboy a po třech letech Ivetě nezbylo, než se s ním rozvést, i když si postavili společné bydlení...

Klára Koukalová (36) a Jan Zakopal (40)
Sportovní pár měl svatbu v létě 2006, Zakopal byl tehdy kapitánem fotbalové Viktorie Plzeň. Rozvedli se po sedmi letech. Dnes je Klára šťastná po boku Petra Suchoně (34), což je kamarád a kolega Hrdličky.

Nicole Vaidišová (29) a Radek Štěpánek (39)
To je láska jako plavba na rozbouřeném moři! Svatba, rozvod, svatba, dcera… Vzali se, pak z nich byli trosečníci každý na jiném ostrově, aby jejich lovestory znovu ožila. Letos v březnu měli druhou svatbu a už přes dva týdny opečovávají dceru Stellu.

Na video ze svatby Michala Hrdličky a Karolíny Plíškové se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.