Nemanželský syn Trávníčka chce být Muž roku: Kečupák šel do trenek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemanželský syn Trávníčka chce být Muž roku: Kečupák šel do trenek!

Pavel Dytrt s tátou Pavlem Trávníčkem
Pavel Dytrt s tátou Pavlem Trávníčkem (Daniel Černovský, archiv)

I když má postavu bez svalů a je bílý jako stěna, přihlásil se do soutěže Muž roku. Nemanželský syn herce Pavla Trávníčka (66) se objevil na castingu, kde se předvedl v trenýrkách. Do dokonalého svalovce má ale Pavel Dytrt (28) opravdu daleko.

„Mne sem dostrkala Monika Trávníčková, manželka mého táty. O castingu se dozvěděla na sociální síti, a tak dlouho do mne hučela, až jsem si řekl, že to zkusím,“ smál se Pavel. Upozornil na sebe už v pěti letech, kdy hrál v hojně vysílané reklamě na kečup. „Vím, že jsem hubený, ale mým snem je zapracovat na postavě a konečně mít nějaký ten sval. Už jsem se domlouval s kralujícím Mužem roku Matyášem Hložkem, že by si mne vzal do parády,“ prozradil Dytrt.

Jestli postoupí do finále, bude překvapením nejen pro něj, ale hlavně pro maminku, dabérku Helenu Dytrtovou (56). „Že jdu na casting, jsem řekl jen přítelkyni. Moje máma o ničem neví. Jsem sám zvědavý, co na to řekne,“ dodal Pavel.

 Pavla Trávníčka vyzpovídal novinář Luboš Procházka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.