Nemáte na Oscara? Zabalte se do záclonky! A krádež sošky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemáte na Oscara? Zabalte se do záclonky! A krádež sošky!

2018 Párty Vanity Fair
2018 Párty Vanity Fair (Foto Profimedia.cz)

Jmenuje se Bleona Qereti (38) a je to zpěvačka původem z Albánie. Traduje se o ní, že je to balkánská Madonna. Vydala zatím jen čtyři singly, ale na každé větší akci (když už se náhodou dostane k pozvánce) se snaží zaujmout výstředními kostýmy a nahotou. 

A to jsou taky jediné příležitosti, kdy se o ní dozvíte. Projde-li totiž kolem reportérů nula jejího formátu, ani se neobtěžují zmáčknout spoušť. Přivlní-li se ovšem zahalená jen do průhledné »záclony«, tak jako tentokrát na after párty Vanity Fair, fotek se do světa rozletí tisíce. A protože představují pastvu pro oči, Bleona má o publicitu postaráno...
Je to sice trošku laciná forma budování věhlasu, Bleona sama dokonce přiznává, že se za ni rodiče stydí, ovšem Bleoně asi nic jiného nezbývá. Každopádně to tak praktikuje už nejméně čtvrtým rokem...

Neposlušné bradavky...

Lea Michele (31) hraje v seriálu Glee slušňačku Rachel Berry, ale v reálném životě řádí jako utržená z řetězu. Na oscarové párty Eltona Johna upoutala pozornost díky svým šatům z módního domu La Perla, ze kterých lezly její přednosti při sebemenším pohybu! Bradavky neuhlídala ani v autě a kdyby nebylo její doprovodu, herecké kolegyně Nikki Reed (29), která ji neustále hlídala, dopadla by zřejmě ještě mnohem hůř.

Herečce ukradli Oscara!

Krádež, nebo hloupý vtip?

Herečce Frances McDormand (60) krátce po nedělním předáváním filmových cen někdo ukradl sošku Oscara.

Trofej za hlavní ženský výkon ve filmu Tři billboardy kousek za Ebbingem jí zmizela během večírku navazujícího na ceremoniál. Policie neměla těžkou práci. Na Facebooku se totiž objevilo živé video zachycující jistého Terryho Bryanta (47), jak během večírku sošku líbá. „Víte co? Nemůžu věřit, že jsem ho získal,“ říkal k tomu.

Záhy byl zatčen, obviněn z krádeže a soška putovala zpět k majitelce.

Oscarem oceněný film Tvář vody režiséra Guillerma del Tora

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.