Herec Jiří Langmajer: Čím posiluje své mužství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Jiří Langmajer: Čím posiluje své mužství?

Herec Jiří Langmajer.
Herec Jiří Langmajer. (Foto: Alexander Malachovský, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Jiří Langmajer (51) patří bezesporu k nejžádanějším českým hercům. Poslední roky se doslova topí v rolích, zahrál si v seriálu Labyrint, ve vánoční pohádce Nejlepší přítel a v internetovém seriálu Lajna. Pro letošní rok, ale herec slibuje, že zvolní, bude se potápět a cvičit hormonální jógu, která dle hercových slov posilnila jeho mužství.

Potápění je hercovou velkou vášní, letos se chystá na jednu z deseti nejkrásnějších potápěčských lokalit na světě, Kokosový ostrovy a Galapágy. A i přesto, že potápění miluje, rozhodl se tento sport pověsit letos na hřebík. „Je frustrující, když člověk zaplatí hromadu peněz za letenku, pronájme lodě a vybavení, pak někam letí čtyřicet hodin, tam se potopí pod hladinu a zjistí, že všechno je úplně ztracené – korály rozmlácené, ryby sežrané, všude jen úděsný bordel. Světová moře jsou zkrátka v katastrofálním stavu!“ řekl herec v rozhovoru pro časopis Instinkt.

Kromě potápění se herec letos bude dále věnovat své oblíbené zálibě, a to je hormonální jóga, která ho dokáže skvěle odreagovat, posilnit jeho mužství a ego. „Přivedla mě k ní moje starší dcerka, která ji předcvičuje. Primárně je to jóga určená ženám kvůli menopauze, ale existuje i sestava pro muže, kterou cvičím už tři čtvrtě roku. A musím říct, že co se týče chlapských věcí, jde o učiněný zázrak! Do mě vlila tolik energie, jako kdyby mě někdo napumpoval adrenalinem. Jednak dělá dobře tělu, jednak po sexuální stránce obrovským způsobem posilnila moji mužnost, a tím pádem i ego,“ svěřil se Langmajer v rozhovoru pro časopis Instinkt.
Kromě sportu se herec také zaměřil na zlepšení vnitřního klidu. Chodí na akupunkturu, kde se herec lehce zklidní a dle svých slov své tělo vyladí. „Přece jen bych pro svou holku, děti a případné vnuky rád vydržel co nejdéle čerstvý, ideálně v hlavě s mozkem, nikoli kaší. Musím říct, že se mi ty aktivity hezky vracejí – pootevřely mi srdce, moje pověstná zachmuřenost a naštvanost se částečně rozplynuly a výsledek byl příjemný rok, kdy jsem se setkal se spoustou nových lidí, naučil jsem se s nimi lépe komunikovat, mám větší radost z práce a z toho, že žiju,“ řekl Langmajer v rozhovoru pro časopis Instinkt.

Na video s Jiřím Langmajerem se můžete podívat zde:

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.