Jennifer Lopez (48) nevypadala nikdy líp | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jennifer Lopez (48) nevypadala nikdy líp

Focení ukázalo, že je čím dál krásnější.
Focení ukázalo, že je čím dál krásnější. (Foto Profimedia.cz, Twitter, Guess Jeans)

Je jednoduché být modelkou ve 20 letech, Jennifer Lopez ale ukázala, že i na dva roky před padesátkou může konkurovat svým o generaci mladším kolegyním. V nejnovější reklamní kampani vypadá snad lépe než kdy dřív!

Fotky navazující na starší kampaně ikonické značky Guess Jeans zpěvačce opravdu sedly. Stala se přitom nejstarší tváří značky, z pomyslného trůnu sesadila supermodelku Claudii Schiffer (47), která Italům oblečení propagovala ve svých jednačtyřiceti.

„Když mi zavolal Paul Marciano a požádal mě stát se Guess girl, byla jsem nadšená, že se mohu stát součástí značky, kterou miluju už od odmalička,“ řekla zpěvačka, která se v tak olsnivé formě nachází nejspíš i proto, že je neskonale šťastná v osobním životě po boku legendárního hráče baseballu Alexe Rodrigueze (42).

S ním tvoří pár už rok a fungují jako ohromná rodinu, do které ona přivedla dvojčata Maximiliana Davida a Emme Anthony (9) ze vztahu se zpěvákem Markem Anthonym (49) a on zase dcerky Natashu (12) a Ellu (9).

Záběr z koncertu Jennifer Lopez

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.