Veronika Arichteva: Proč zdržuje natáčení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Arichteva: Proč zdržuje natáčení?!

Herečka trpí na opary, které někdy nešly zamaskovat.
Herečka trpí na opary, které někdy nešly zamaskovat. (Foto archiv ČT, ara)

Nikdo není dokonalý! Své o tom ví i představitelka Magdaleny Valentové z První republiky Veronika Arichteva (31). Kvůli nepříjemnému kožnímu onemocnění komplikuje natáčení.

„Hodně trpím na opary, takže se mnohdy muselo čekat, než se uzdravím,“ svěřila se deníku Aha! herečka a manželka režiséra seriálu Bisera Arichteva (41).

Nakažlivé puchýřnaté onemocnění, které patří mezi celosvětově nejrozšířenější infekci, se nejčastěji vyskytuje v oblasti obličeje, a to na rtech, což je pro Veroniku v době natáčení opravdový problém. „Musel se vždy třeba pozměnit natáčecí plán a čekat, až to půjde zamaskovat. Tím jsem celkem ztěžovala práci filmařů,“ přiznala herečka, která byla kvůli seriálu ale ochotná změnit svou image a ostříhat si dlouhé vlasy na mikádo.

„Samozřejmě jsem mohla mít paruku. Dokonce jsem si ji i zkoušela, ale necítila jsem se v ní dobře. Nějak ke mně nepatřila. Tak jsem si nechala ostříhat vlasy. Uvítala jsem to, a navíc mikáda zrovna frčí,“ dodala představitelka Magdaleny.

Na video s Veronikou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.