Rocker Petr Janda: Bude konec Olympicu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rocker Petr Janda: Bude konec Olympicu?!

Olympic oslavil 55 let! Blíží se konec?
Olympic oslavil 55 let! Blíží se konec? (Profimedia)

Nejmladší dcery Petra Jandy kvůli angličtině začaly studovat v Americe. S Anežkou a Rozárkou je za oceánem jejich máma Alice a rocker za jeho holkami cestuje, jak jen může. Létání sem a tam není žádná legrace a zpěvák také už není nejmladší. Zakotví rodina Jandovic v Americe a bude tak konec Olympicu?

Pro své děti by frontman kapely Olympic udělal cokoliv. Dle jeho slov do otcovské role dorostl až teď. S nejmladšími dcerkami má prý zcela jiný vztah a také má o ně mnohem větší starost než například o dceru Martu Jandovou a jejího bratra Petra. To, že zpěvák už není nejmladší, vůbec ve výchově nehraje roli.

„Moje žena s tím, že stárnu, vůbec nepočítá. Prostě sis udělal děti, tak musíš. Ale já s tím nemám problém,“ řekl Janda. Velká změna u Petra nastala především v tom, že Rozárka s Anežkou začaly studovat v Americe, kvůli anglickému jazyku. Zpěvák tak tráví spoustu času v letadle a mimo Českou republiku. Objevují se tak otázky nad tím, jak dlouho asi bude fungovat kapela Olympic, protože holky třeba budou chtít v USA zůstat. Letos skupina slavila neuvěřitelných 55 let, což málokterá kapela vydrží.

„Nemám. Teď u pětapadesátky si s kapelou potichu říkáme, že se těšíme na šedesát. Náš konec ale nebude asi záviset na nějakém datu, jako to má Marta Kubišová… Tohle není sportovní kariéra, nedá se to takhle utnout. Myslím si, že nás rozdělí spíš nějaká nemoc nebo věc, přes kterou to už prostě nepůjde.

Třeba už nebudu moct zpívat, může se stát cokoli. Čím jsme starší, tím jsme tomu samozřejmě blíž, ale zdaleka to ještě nebalíme. Příští rok točíme novou desku, kde se dokonce objeví písnička se stejným názvem. Je to takový odkaz skutečnosti, protože my to fakt ještě nebalíme. Jak já říkám: ,Nedáme se zastrašiti věkem.‘,“ svěřil se zpěvák Sedmičce.

Na video s Petrem Jandou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.