Režisérka Nellis překvapuje: Toužila po tom už od dětství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisérka Nellis překvapuje: Toužila po tom už od dětství!

Alice Nellis adoptovala s kameramanem Matějem Cibulkou dvě děti.
Alice Nellis adoptovala s kameramanem Matějem Cibulkou dvě děti. (Foto Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát, Dalibor Puchta, Souček, Tůma, ČTK)

Alice Nellis (45) vychovává s kameramanem Matějem Cibulkou tři děti, z toho dvě z nich s partnerem adoptovali. Pro režisérku je adopce zásadní téma. Natočila o ní dokonce dokument. Nyní prozradila, proč si vždy přála adoptovat dítě.

Pro řadu rodičů je adopce jedinou šancí jak vychovat potomka. Neplodnost ale Alici Nellis netrápí. Přesto si k jednomu vlastnímu dítěti, pořídila dvě další právě prostřednictvím adopce. Něco podobného toužila udělat už od dětství. „Měla jsem jako malá kamarádku, která byla adoptovaná a byla bezvadná, přišlo mi to normální,“ přiznala režisérka pro OnaDnes.

Alice Nellis se na adopci dívá jako na přirozenou cestu, jakou se člověk může stát rodičem. Nejdojemnější jsou podle ní chvíle, kdy rodiče vymodlené dítě dostávají. „Je to proces, který se dá přirovnat k porodu, protože když poprvé vidíte dítě, které bude součástí rodiny, je to zázrak. Ti lidé se vám před očima mění a většinou se mění krásně. Vidíte tatínky, jak najednou roztají, jsou dojatí a ženy, které září. A když pak přijdete za rok, je tam člověk, který chodí, začne říkat mami, tati. Je to rodina a je to zázrak,“ zasnila se Alice.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.