Holky a dámy, třeste se! Šmíráci útočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Holky a dámy, třeste se! Šmíráci útočí!

Čím kratší sukně, tím lépe...
Čím kratší sukně, tím lépe... (: profimedia.cz, archiv)

S oteplujícím se počasím začínají mít pohotovost. Jsou mladí i staří, s partnery i bez nich. Nejste před nimi nikde v bezpečí. Potkáte je všude. V autobusu, v supermarketu, na ulici, na pláži i v parku. Koho? No přece šmíráky! Nedělní Aha! zjistilo, že je zajímá všechno! Ženské nohy, náznak výstřihu a pochopitelně především intimní partie. Šmíráky ale fascinují nejen ženy, leckdy nepohrdnou ani mužskými partiemi!

● Kde na šmíráky nejčastěji narazíte?
● Co vlastně s oblibou fotí?
● Proč se takto vzrušují?

Prosím, alespoň kousíček kalhotek!
Posedávání žen v horkém létě v krátké sukni na schodech je pravý šmírácký ráj. Voyeuři se mohou přímo strhat, aby zahlédli alespoň kousek vyčuhujících kalhotek či náznak chloupků. Pokud narazí na vyznavačku chození naostro, nemohou si přát více. Jejich zájem je maximálně uspokojen a promění se ve slintající hlídací psy. Špičkoví světoví paparazzi jsou proti nim naprostými břídily, tihle chlapíci (a možná někdy i dámy) dokáží vymyslet snad milion způsobů, jak intimní partie svých obětí vyfotit.

Kabinkové hody
Ženská prsa si šmíráci užijí hlavně na koupalištích a plážích. Móda chození nahoře bez jim nahrává, ale jejich adrenalin a uspokojení je přece jenom větší, když mohou špehovat. A tak šmírují v kabinkách, křoví i ve sprchách. Nic netušící ženy se při převlékání v pomyslně nerušené samotě stávají největším objektem jejich zájmu. Radostné očekávání šmíráků bývá v těchto prostorách většinou naplněno, a tak se jim dme nejen hrudník štěstím.

Vlnící se půlky
Silným afrodiziakem je pro šmíráky ženské pozadí. A vůbec nezáleží na tom, zda jsou hýždě vymodelovány do dokonalého tvaru, nebo jde o zadek typu »almara«. Šmírák bere vše. Vlnící se půlky mu nedávají spát a je celkem jedno, jestli jsou obepnuty těsnými džínami, sukní, nebo jde o odhalené pozadí na pláži. Jeho touha po pěkném masíčku ho nutí mít oči zabodnuty na tento jeden jediný bod. Riskuje sice při pronásledování vyhlédnutých hýždí minimálně zakopnutí či úraz, ale ani to ho neodradí.

Co ukrývá popelnice?
Doma má každý pocit ničím nerušeného soukromí. Ale i to je omyl. Před šmíráky si ani tam nikdo není jistý. Nahé opalování na balkoně či úklid balkonu ve spodním prádle ihned přiláká voyeury. A žena rozhodně nemusí vypadat jako modelka. Šmírák má rád všechny ženy – krásné i ty méně hezké, štíhlé i boubelaté, mladé i ty postaršího vydání. Ani zalévání zahrádky, úklid dvorku nebo ukládání nákupu do auta neujde jeho pozornosti. Je pak celý bez sebe z kousku odhaleného cizího soukromí a zaručeně bude chodit šmírovat na stejné místo čím dál častěji. Proto pozor – až půjdete vysypat smetí, klidně na vás může z popelnice nějaký ten šmírák vyskočit!

Desatero úspěšného šmíráka podle Nedělního Aha!

  1. Mějte oči stále otevřené, příležitostí ke šmírování je všude kolem vás dost.
  2. Pořiďte si mobilní telefon s fotoaparátem.
  3. V parku je nejvděčnějším úkrytem k pozorování husté křoví nebo větve stromu. Nepostradatelným pomocníkem je dalekohled.
  4. Na koupališti si zakupte na celou sezonu jednu kabinku a vyvrtejte si otvory ke šmírování.
  5. K fotografování na pláži si pořiďte malý fotoaparát. Nezaměřujte přímo na určitou ženu, ale nenápadně střílejte snímky od boku. Nějaká fotka se vždycky povede.
  6. Pro šmírování v supermarketu se hodí zrcátka na podrážce bot. Stačí si botu jakoby upravovat a žádný ženský klín vám nezůstane utajený.
  7. Přinejhorším stačí mít zrcátko po ruce v kapse.
  8. Při šmírování, hlavně ve večerních hodinách a v noci, nenoste světlé oblečení. Jím byste moc nenápadní nebyli.
  9. Ve své oblíbené restauraci si najděte na dámských záchodcích úkryt s dobrým výhledem. V noci si vezměte dalekohled a z okna (nebo vikýře) cvičně zkontrolujte, co se děje ve všech rozsvícených oknech v okolí.
  10. Jakmile se někde v okolí objeví policejní uniforma, utíkejte!

Sexuolog Vít Zahrádka z Prahy: Voyeur bere šmírování jako erotické kino

„V sexuologickém slova smyslu je voyeur člověk, který se více vzrušuje pohledem na sexuální jednání než jeho prováděním. Voyeur je většinou heterosexuál a potřebuje pohled na pohlavní akt jiného páru nebo intimní partie jiné ženy k většímu vzrušení před stykem se svou partnerkou. Pozorování ale může být i náhražka sexuálního aktu a voyeur při šmírování spontánně dospěje k orgasmu, nebo masturbuje. Může se ale jednat i o člověka, který je při normálním pohlavním styku impotentní. Celkově se dá říci, že voyeur považuje celý svět za určitý druh erotického kina, které je mu k dispozici.“

Jsme všichni šmíráci?

Šmíráci nemusejí za svým potěšením jen do ulic, mohou šmírovat v přímém přenosu i na internetu. Stačí si zaplatit přístup na některou z webových stránek, kde jsou k vidění nejen pornoakce, ale i běžný život některých lidí, včetně sexu. Nakonec, reality show, které běžely v našich televizích, byly také něco jako veřejné šmírování v přímém přenosu. Ale šmírák je možná trochu každý z nás – když půjdete večer na ulici kolem osvětleného okna, podíváte se dovnitř, nebo odoláte?

20.5.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.