Věčný zkrachovalec Podhůrský: Vyhořel mu další podnik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věčný zkrachovalec Podhůrský: Vyhořel mu další podnik!

Zdeněk Podhůrský prý s podnikáním nadobro skoncoval...
Zdeněk Podhůrský prý s podnikáním nadobro skoncoval... (Aha! – David Kundrát)

Kolik skvělých nápadů už mělo Zdeňku Podhůrskému (56)zajistit finanční blahobyt, ale výsledek je stále stejný - neúspěch a prodělek. Jsou zkrátka lidé, kteří na co sáhnou, to se jim daří. Tento herec mezi ně evidentně nepatří.

Bývalý milenec Ivety Bartošové (†48) měl vždy velké ambice. Zpočátku byl hercem, pak se stal i hudebníkem. Když to dotáhl až na galeristu, vypadalo to nadějně. Po patnácti letech však své obrazárny musel oželet, protože se neuživily. Obdobně to dopadlo s jeho palačinkárnou, která - světe div se - také prodělávala. Loni přišel poslední hřebíček do rakve snah tohoto renesančního člověka.


Zdeněk Podhůrský se namlsal při pohledu na množství hudebních festivalů a usmyslel si, že to bude asi skvělý byznys, a že něco takového zorganizovat by nemusel být problém. Tak vznikl prodělečný Frymburk Fest Lipno s rozpočtem 4 miliony! Jenže nakonec to byla rána z milosti, jinak by se snad nikdy nepoučil. "Je pravda, že letos to už dělat nebudeme, nedaří se nám sehnat sponzory," potvrdil herec Sedmičce s tím, že námaha a stres se za ten obří prodělek nevyplatily: "Zdálo se, že se to povede. Byla to největší akce v jižních Čechách, ale nevydělali jsme ani korunu, spíš jsme proinvestovali.

Tváří v tvář dalšímu fatálnímu neúspěchu si musel Podhůrský po letech konečně přiznat, že podnikání nebude nic pro něho. "Všechno jsem zavřel, se vším jsem skoncoval a už se věnuju pouze herectví a muzice. Obchod jako takový už dělat nehodlám. Jediné, co si nechávám jako radost, je charitativní projekt Číslo na Boha. To číslo už sice taky nefunguje, ale projekt jako takový ano a pořád se snažíme pomáhat handicapovaným dětem. Za tři toky se nám podařilo sehnat 850 tisíc, to si myslím, že je slušné."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.