Lucie Bílá na turné: Záchvaty vzteku a šedivějící vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá na turné: Záchvaty vzteku a šedivějící vlasy!

Lucie Bílá by se uměla naštvat.
Lucie Bílá by se uměla naštvat.  (Aha! -Martina Pečková)

Zpěvačka Lucie Bílá (48) je hvězdou české hudební scény už celá desetiletí a neustále vyhrává i hudební ceny. Platí za těžkou profesionálku, ale jedna maličkost, která ji dokáže vytočit do běla!

Lucie Bílá je totiž posedlá háčkováním a na každé turné má připraveno několik stovek vlastnoručně vyrobených srdíček. Ty pak prodává a výtěžek jde na charitu. Za svou rychlost v háčkování je dokonce zapsaná v České knize rekordů a díky prodeji srdíček při minulém turné se jí podařilo vybrat 200 tisíc korun.

Běda ale, když nemá k dispozici svoje jehlice a přízi! „Kdybych přišla o háček a cestou na další štaci bych ty čtyři hodiny nemohla háčkovat, zblázním se a zešedivím vzteky. Jsem schopná zburcovat přátele, aby mi na dálnici někdy na benzince předali nářadíčko… kdyby mě bolely zuby a nemohla zpívat, to přežiju. Ale nemoci štrikovat?“ svěřila se zpěvačkou se svou noční můrou magazínu Naše Praha 10.

Na jedno srdíčko potřebuje zpěvačka zhruba 15 minut a mimo háčkování se nově věnuje i šití hraček. Většina jejích výtvorů jde na charitu. O svoje háčkovací potřeby se dokonce bojí tolik, že si je pokaždé bere z auta spolu s kabelkou a diářem.



Přečtěte si
govana
28. 2. 2015 • 10:06

Kousek od bydliště má vystupovat Bílá.Ani mne nenapadlo na ní jít a to né kvůli ceně vstupenky.Za to bude vystupovat Láďa Kerndl a na něj se těším i když jsem stárnice Bílé.Bílá není zpěvačka ale jen podnikatelka ,stále dokola léta mele stejné písně .Nechápu jak může vyhrávat Slavíka.Slavík je každý rok a tedy nechápu co ona nového za rok nazpívá oproti ostatním zpěvačkám které za rok nazpívají novinku a o tom by to mělo být co za rok zpěvák ,,zplodí.Kdo opravdu po revoluci jsou umělci a stále brečí.

ararat
28. 10. 2014 • 07:39

oxallis jo já vím

ararat
27. 10. 2014 • 20:45

,mno Lucie je v pohodě,,nechápu roč by měla šít,když zpíváním si vydělá mnohem více a navíc je to talent ,bože lidi co z vás vypadne za nesmysly

mekanik
27. 10. 2014 • 19:46

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.