Letní rybičky: Filé po sicilsku podle Jany Remkové

Léto bývá ve znamení lehčích jídel, tak proč místo těžkých klasic nevyzkoušet recept na lehkou rybu?
Filé po sicilsku podle Jany Remkové
Potřebujete
2 kusy rybího filé • máslo • 1 lžíci strouhanky
Na marinádu:
1 lžíci hořčice • 1 lžíci oleje • 1 lžičku oregana • 100 g nadrobno nakrájené bílé papriky • 1 lžičku zelené petrželky
Postup
Z hořčice, oleje, oregana, nasekané papriky a petrželky vymícháme marinádu. Filé osolíme a potřeme směsí. Necháme chvíli uležet, pak posypeme strouhankou a dáme na cca 10 – 15 minut zapéct do trouby. Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, bramborová kaše nebo jen zeleninový salát.