Rychlovky za pár korun: Debrecínská pěna podle Ivany Černé

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Debrecínská pěna podle Ivany Černé
Potřebujete
250 g debrecínské pečeně • ¼ červené papriky • ½ stonku řapíkatého celeru • 130 g lučiny • 1 ½ lžíce bílého jogurtu • sůl • 1 jarní cibulku
Postup
Debrecínku pokrájíme na kousky a tyčovým mixérem rozmixujeme. Pokrájíme stonky řapíkatého celeru, papriku a cibulku. V misce rozmícháme lučinu s bílým jogurtem, přidáme pokrájenou debrecínku, pokrájenou zeleninu, osolíme a opepříme. Pomazánku necháme v uzavíratelné nádobě vychladit.